Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

17 февруари 2012 г.

"Шаблономаниаци"

Здравейте Картичкофурии, ние от "Работилница Фантазия"
искаме да ви поканим да се включите в нашата Великденска Игра.

Играта се нарича "Шаблономаниаци" и стартира днес 17 февруари и приключва в 23,59ч на 16 април 2012г.

Сигурни сме, че всички вие, любителите на картички откакто сте се впуснали в картичкоправените като неуморни пчелички събирате всякакви инструменти и материали свързани с хобито си. Това желание да имаш още повече се засилва особено много след покупката на машина за ембосинг и рязане. В този момент всички ние ставаме Шаблономаниаци и ни се иска да имаме всички видове шаблони за рязане, шаблони за рязане и релеф и папки за релеф, които видим.

Затова и "Работилница Фантазия" обявява Състезание за събиране на най-много шаблони в личната колекция.

В него могат да участват всички любители на шаблони, които са и клиенти на магазина.
Включете се в състезанието, събирайте шаблони и папки за релеф с поръчките си и тримата събрали най-голям брой ще получат награда.

1. Награда -Магнитна дъска и шаблон за рязане и релеф от новата колекция на Marianne Design.2.Награда - Дъска Ultimate Pro - Цветя и Форми.

3.Награда - Папка за Релеф.

Искате ли спечелилият една от тези награди да сте вие? Заповядайте на страниците на нашият магазин "Работилница Фантазия"
и се включете в играта. Не се притеснявайте имате достатъчно време до Великден.

И тъй нека играта започне СЕГА...

4 Comments:

dani's cards said...

Оп,аз съм първа!

kenli said...

И аз се записвам на финала! Но не разбрах как ще се удостовери кой колко има в наличност.....

Картичкофурии said...

От Работилница Фантазия ще получим резултатите, след края на поставеният срок.

Юлия Андреева said...

Аз не знам дали имам достатъчно, но се записвам ;)