Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

17 февруари 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 102 - Обзор

Здравейте от мен - Мария,
беше ми изключително приятно да разгледам интерпретациите ви по темата, много от вас показаха толкова добри умения и техники, че резултатите им се оказаха много по-добри от "оригиналите". Благодаря на всички, които участваха в това предизвикателство. Победителят обаче е само е един и генераторът избра той да е №30 Darina. Честито!


Искаме да благодарим на Мария, за това че стана вдъхновител на 102-то предизвикателство. Радваме се, че тя се престраши да участва и от другата страна на предизвикателствата.

 Darina освен, че печелиш наградата на Мария, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 102 3-13 февруари 2012г.
За да получиш наградата си, те молим да напишеш адреса си на имейла на блога cardsaddicted@gmail.com .

В Картичкофурийско трио избрано от Картичкофурии се нареждат по реда си на участие:

4.Creative

12. Ellie

33. Lionelsa

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога.

Картичкофурии

Само добавете към него КФП № 102 3-13 февруари 2012г.

Заповядайте и в нашата инициатива 8-ми март по Картичкофурийски. Имате време до 23,59ч на 1 март да се включите в размяната.

И понеже ние обичаме да се забавляваме и да каним вас, нашите приятели да споделяме заедно забавните идеи, които ни хрумват очаквайте скоро още интересни неща от нас.

И още нещо. Мили момичета, които сте участвали с кутийки и кошнички, искам да ви помоля при следващите ваши участия да прочетете условията за участие.
В предизвикателствата на блога Картичкофурии се участва само с Картички, освен ако изрично не е упоменато друго в текста на предизвикателството.

1 Comment:

Lionelsa said...

Благодаря за високата оценка на картичката ми :-)