Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

16 януари 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 98 - Обзор

Време е за обзора на 98-то Картичкофурийско предизвикателство - Последната за годината на Двете  Елши.
Изборът на Двете Елши е картичка № 17 на Mila.Благодаря на Кали и Двете Елши за интересното предизвикателство и обзора.

Mila освен, че печелиш наградата на Двете Елши, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 98 23 декември 2011г - 6 януари 2012г.

За да получиш наградата си пиши на  sales@2elshi-shop.

В Картичкофурийско трио избрано от Картичкофурии се нареждат по реда си на участие:
9. goldie 
51. Мария
54. Te4eto 

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 98 23 декември 2011г - 6 януари 2012г.Остава още малко време до края на нашите игри и предизвикателства по случай вторият рожден ден на Картичкофурии. Как и къде можете да се включите може да видите под заглавния банер на блога.

1 Comment:

Te4eto said...

Ехаа, честито Мила, Голди и Мария!
И благодаря на Картичкофурии!