Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

24 октомври 2011 г.

Greta's Art - Победители в конкурса "Да празнуваме 1 октомври ден на правещите картички"

Приключи обявеният от Greta’s Art конкурс за картички!
Благодарим на всички, които участваха и ни изпратиха своите картички.
За първи път се обявява конкурс, в който участниците не изпращат снимка, а самите картички. Вероятно това е причината включилите се в конкурса да са сравнително малко на брой. За това пък наградите ще са много!
В категорията – Картичка изработена от деца наградата печели Явора Цанева. Тя ще получи материали за картички на стойност 25лв.


Коледната картичка, която ни впечатли особено много е на Кали Павлова. Тя също ще получи комплект с материали на стойност 25лв.


А избраната от нас картичка за рожден ден е на Валя Добрева. Наградата за нея е отново комплект с материали на стойност 25лв.


Решихме да дадем и още две малки подаръчета на Ирина Кирякова за симпатичната мини коледна картичка и на Милена Боянова за нейната квилинг елхичка.Моля, всички победители в конкурса да се свържат с нас на имейл, по телефона или на място в Хоби център Greta’s Art за да уточним адресите за изпращане на наградите.
Всички получени картички ще бъдат продадени с благотворителна цел. Подробностите ще обявим отново в блога на нашия сайт.
Пожелаваме на всички повече време за любимото хоби, много вдъхновение и позитивизъм!

5 Comments:

KalySto said...

Грета,момичета,много благодаря!
Страхотно ме зарадвахте в началото на седмицата!
Аз нали ви навестявам често,така утре ще имам още по-радостен повод да ви посетя.
Честито и на другите спечелили!
Още веднъж много благодаря!

bearkis said...

Честито на всички!
Лично аз се радвам най-много на Миленка,моя ученичка,за която се надявам скоро да се присъедини към фуриите!!!

Miss Emerald said...

Честито на спечелилите! Пожелавам им несекващо творческо вдъхновение! И се радвам, че сред тях има и по-малки картичкофурии!

Анонимен said...

Грета,много благодаря!

Честито на победителите!

Поли said...

Малко късно честитя на победителите, но края на месеца никога не е изобилствал от свободно време. Момичета, честито на всички. А малката картичкофурия е дъщеря ми и съм изключително горда, че има креативно хоби. Пожелавам на всички още повече красиви проекти и догодина да се включат много, много участници.