Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

18 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 72 Обзор

Малко позакъсняхме с публикуването на победителя в предизвикателството Мечоци, зададено от Злати, така че бързам да обявя победителя.
Това е 24 - Miss Emerald с прекрасната си и нежна картичка с мечета!


Честито и ни пиши на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем как ще си вземеш наградата!

А на всички останали - много ви благодарим, че винаги участвате и се стараете в нашите предизвикателства. Да знаете колко ни затруднявате, защото всяка картичка, която измайсторявате е прекрасна и във всяка една от тях виждаме вашата огромна любов и страст към хобито! Удоволствието е голямо!

Мечешки прегръдки от целия екип на Двете елши
Рали

Благодаря на екипа на Двете елши за предизвикателството и обзора.
Miss Emerald освен, че печелиш наградата на Двете елши, ти си и Картичкофурия на седмицата.
Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 72 24 юни - 4 юли 2011г.

Чудесни мечешки картички имаше в това предизвикателство. Признавам си, че изборът беше изключително труден. В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии тази седмица се подредиха по ред а на участието си:
Поли

Cvety

Ценка Драганова

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 72 24 юни - 4 юли 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

4 Comments:

Cvety said...

Ами честито на Miss Emerald, на останалите отличени също :)
А аз благодаря за мястото в Картичкофурийското трио!

Miss Emerald said...

Много благодаря, момичета! Изненадахте ме много, много приятно. Да не говорим, че бях изключила съвсем, че съм участвала в предизвикателството "Мечоци" и тъкмо се чудех защо ли я виждам сред блоговете, които днес преглеждам след като два дена не можах. За втори път ставам картичкофурия и честно казано направо не ми се вярва. Още веднъж ви благодаря, че отличихте моята картичка сред толкова прекрасни други мечоци!
Честито и на останалите момичета, които са в Картичкофурийското трио!

cenka said...

Честито на Miss Emerald ! На Cvety и Поли също. Благодаря от сърце ,че моето меченце ви е харесало и съм част от Картичкофурийското трио.

Поли said...

Честито момичета! Радвам се, че моят Мечо ви е харесал и отново съм част от триото. Благодаря.