18 март 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство 58 - Първа пролет

Мили картичкофурии, ето че и аз - Perpeto, се изправих пред най-голямото предизвикателство, а именно – да задам такова :) На 22 Март е Първа пролет. Това ще бъде и темата, по която ще творите този път. На картичката може да има каквото си пожелаете, ама наистина каквото си пожелаете свързано с пролетта по пряк и косвен начин: цветя, зайчета, котенца, дръвчета, тревички, градинки и каквото друго ви дойде на ум. Тъй като навън всичко се разлиства сега и "светът става зелен" единственото условие е на картичките ви да има зелено и да е повече, т.е. не само един малък детайл. С удоволствие ще очаквам зелената феерия, която се надявам да се получи.

Ето и моите варианти на темата:




А ето и наградата:


Благодаря на Perpeto за пролетното предизвикателство. Вижте красивите картички-вдъхнавение, които е направила и чудесната награда, която е подготвила.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 28 март, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 57 "Картичка с копче" на Greta`s Art.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 21 март.



3 коментара:

Рени каза...

Щастлива съм,че първа сложих началото на участниците в предизвикателството на Perpeto!Темата е страхотна и отговаря на слънчевото време навън:)

Petya каза...

Здравейте! Много се радвам, че ви има! Невероятно интересен свят сте си изградили всички вие КАРТИЧКОФУРИИ - Страхотни сте! Благодаря за предоставаната възможност да участвам! Честита първа пролет! Поздравления и успех на всички!

Creations каза...

Тъй като и аз съм пристрастена към правенето на картички, често се отбивам при вас, дори и да не се включвам много в предизвикателствата, следя ги с интерес:)
Ето наградка от мен
http://creations-marta.blogspot.com/