Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

25 януари 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 49 - Обзор

Приключи Картичкофурийско предизвикателство № 49 - "Карирана картичка" на Greta’s Art.
Ето какво написа Грета:

Тази седмица видяхме страхотни каренца.
Изборът беше труден, но все пак победител има и това е картичка 19 на Vesi - Весела Кертин.Моля те, пиши ни на мейл info@gretasart.com, за да уточним подробностите.

Оказа се, че много от вас не разполагат с хартия на каренца, което провокира въображението и доведе до невероятни решения. Едно от тях е карето на Лидия Костова (картичка 51). Тя ще получи ваучер за 10%отстъпка при следващата си поръчка от магазинчето .
Благодарим на всички участвали в 49 тото предизвикателство на Картичкофурии.
Благодарим ви, че отделихте от времето си, че вложихте частица от своя позитивизъм и че помагате за разрастването на този невероятен блог!
За нас е чест да сме част от Картичкофурии!
Честит празник!

Благодаря на Greta’s Art за прекрасното предизивкателство и страхотните награди.
Vesi освен наградата на Greta’s Art, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш специалният банер като добавиш КФП 49 14-24 януари 2011г.
Честито!

В Картичкофурийското Трио се нареждат по реда си на участие:

21. Netty


38. unicorn


46. morgianaЧестито, момичета, можете да използвате специалният банер "Картичкофурийско трио"


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Във връзка с вторият пореден случай на затваряне на Линки-то преди 23.59 часа искам да се обърна с молба към вас.
Моля ви, да не изчаквате последният момент за качване на картичките си. Срокът за участие е достатъчно голям. Затварянето на Линки-то става по независещи от мен причини.

2 Comments:

Веселанка said...

ИИииюююпппиии... Благодаря Ви много,че харесахте моята картичка. Цяла сутрин не мога да си намеря място от щастие, не толкова заради наградата, а защото това е първото предизвикателство, което печеля. Поздравления и на Лидия Костова и на Картичкофурийското трио - вашите картички също са много красиви!!!
Пожелавам хубав ден на всички...

liva said...

Веси, честито! Картичката ти е страхотна:) Поздравления и за Картичкофурийското трио!
Грета, много, много ти благодаря за наградата! :)