Картичкофурии ви канят да се включите в Девета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 29, 30 април и 1 май 2017г. в хотел "Мак" гр. Габрово.
ПРОГРАМАТА
.

Картичкофурии кани всички творящи майки и техните талантливи дечица в новата Картичкофурийска игра "Мама и детенце".


По идея на Мариана и Ралица Кандилови.
Повече информация за самата игра ТУК

10 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Обзор

Настъпи краят и на 39-то Картичкофурийско предизвикателство Топло! на Двете Елши.
Това е обзорът на предизвикателството, който написа Рали:


Мили приятели,

стоплихте сърцата ни с тези прекрасни картички. Благодарим на всички ви!

Победителят в предизвикателството ни, така мило приютено от Картичкофуриите, е Valchen с прекрасния чайник!!! Толкова оригинален, от формата до великолепното цвете и всеки един изпипан детайл. Браво!Моля те да ни пишеш на sales@2elshi-shop, за да се разберем къде да ти изпратим наградката.

Пожелаваме ви слънчеви и топли дни, изпълнени с магията на есента!
Рали и екипа на Двете елши.

Благодаря на Двете Елши за прекрасното предизвикателство!
Valchen, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №39 29 октомври-8 ноември 2010г.

Тук можете да видите прекрасните картички на всички участници:
video

Надявам се да се включите и в новото предизвикателство "Снежинки" на Юлия Андреева - July ArtКрайният срок за него е 12,30ч в понеделник 8 ноември.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.

За всички, които искат да зададат предизвикателство в блога добавих нова страница. Как се задава предизвикателство е нещо като инструкция за всички, които още не са задавали предизвикателство в Картичкофурии.

1 Comment:

Valchen said...

Страхотно благодаря на Двете елши и екипа на Картичкофуриите! Това е първото предизвикателство, което печеля и съм страшно щастлива!