Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

17 април 2010 г.

Картикофурийско предизвикателство № 12 - линкове извън жребия

В това Картичкофурийско предизвикателство се сблъсках с нещо, което не ми се иска да отмина.
Мили момичета, Картичкофурии като блог за предизвикателства си има своите правила и аз искам да ви помоля да ги прочетете когато участвате.
Картичките и украсите показани в този пост няма да участват в жребия за наградата на Ле, защото са картички създадени и публикувани, преди задаване на предизвикателството; едната картичка бе пусната и в предходното предизвикателство и въпреки, че много харесвам оригиналната великденска украса, която сте показали, тя не е картичка.

Дани
Deljana Ivanova

Мими


Краси


Благодаря на Дани, Deljana Ivanova, Мими и Краси, които показаха своите чудесни творби.
Надявам се да продължат да участват в предизвикателствата на блога и да създават нови картички.
Ivolina

0 Comments: