Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 7 - Как да си направим салфетка или рамка с ъглов пънч

Как да намерим ново приложение на ъгловите пънчове ни учи Картичкофеята Адриана Салева . Тя подготви за нас урочето за Тема 7 от Лятна Карти...

27 март 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 9 Обзор

Отново е ден за обзор на картичките участвали в Картичкофурийско предизвикателство № 9 Детски картички. Тази седмица в предизвикателството Детска картичка пуснато от Krissbal участваха 14 картичкофурии с 16 картички. Благодаря на всички за веселите детски картички.
Сега е момента да обявя победителя тази седмица и това е

Билянка, това си ти. С тази картичка:

Много се радвам, че точно в твоята стихия, детските картички, се падна на теб наградата. Ще дам адреса ти на Krissbal.
Ти освен това си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да си сложиш банера, като добавиш 19-27 март.
А това са картичките на всички участници в Картичкофурийско предизвикателство № 9 Детска картичка.

Biliana
arabeladanka
anubhis


ИренаLe (MaLe)MilK


art_mama


Ble6tu4ka


CreativeGretaavocett


Ivolina


mionaНапомням ви, че можете да се включите в Картичкофурийско предизвикателство № 10 Цветя за Цветница! с което ви предизвикват Двете Елши.

0 Comments: