Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

12 февруари 2010 г.

Малък анонс

Както знаете Картичкофурийското предизвикателство ще бъде вече в петък. Затова и днес ще бъде пуснато четвъртото такова.
Кой и как ще ви предизвика ще видите сами в публикацията, която ще пусна малко по-късно.
Сега искам само да ви кажа, че предизвикателства в този блог може да пуска всеки от участниците му. Достатъчно е да пише на имейла, който е написан в лявата лента и да разкаже какво точно ще е неговото предизвикателството. Пускащият предизвикателство може да предложи някаква малка награда, ако има желание.
Ако имате някакви въпроси относно предизвикателствата или правенето на картички бихте могли да ги зададете и в чата, който е в лявото поле на блога.
И не се притеснявайте, ако не сте успели с картичките за предизвикателство № 3. Срока за него си е понеделник 15 февруари, така че имате още време.

0 Comments: