Страници

1 март 2022 г.

Картичкофурийско предизвикателство 431 - ,,Жената - цветна красота, нежност и вдъхновение"

 Дойде март и е време за женски месец и женско предизвикателство.
Предизвиква ни Kristina Ivanova, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 429 - Използвай Very Peri.. Темата, която тя избра е ,,Жената-цветна красота,нежност и вдъхновение". Вие решавате как да изглежда и какви техники да използвате в картичката си, стига да отговаря на темата. Прекрасната вдъхновяваща картичка на Kristina Ivanova:

А това е наградата, която тя е подготвила за нейния победител: 


Спонсор на предизвикателството е онлайн магазин Crafetaria
Представяме ви онлайн магазин за крафт и скрапбук материали Crafetaria. Предлагаме разнообразие от дизайнерски хартии, чипборди, изрязани елементи, цветенца от малбъри хартия, инструменти, щанци и заготовки и още многобройни продукти за създаване на вашите уникални и красиви проекти. Можете да ни намерите на адрес www.crafetaria.bg.

Те предоставят ваучер за 30лв от своя магазин.
Благодаря на онлайн магазин Crafetaria. за предоставената награда!

Победителят, получаващ тяхната награда ще бъде избран с рандом генератор и ще бъде гост дизайнер на следващото ни предизвикателство.

И нещо ново. Мартенското ни предизвикателство ще бъде съвместно с фейсбук групата Как да си направим Ръчно изработени албуми, картички, покани и други.
Ще можете с една и съща картичка да участвате и в двете предизвикателства.
За да участвате при нас в Картичкофурии е достатъчно да направите картичка, отговаряща на темата.
За участие в групата Как да си направим Ръчно изработени албуми, картички, покани и други освен картичка, трябва да изработите и подходяща за нея торбичка по зададената от организаторите схема. Линк към схемата можете да намерите ТУК
Ще имате възможност да участвате за спечелването на още две награди от Craft Land и от Veni Dinolova. 

Вдъхновяващи женски картички създадоха картичкофеите:


Моята картичка за предизвикателството този месец е вдъхновена от дизайнерските хартии на UHK Gallery - Ginger girl. Използвах ръчноизразяни елементи от колекцията, цвете върху паус, като контурите направих с печат и топъл ембосинг. А за да придам закачлив елемент на картичката - добавих шит шейкър панел с много пайети.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 април 2022г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени картички. Добавяйте всяка като отделен линк. С една картичка можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля, качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари:

Публикуване на коментар