Страници

4 януари 2022 г.

Картичкофурийско предизвикателство 429 - Използвай Very Peri

Картичкофурии пожелава на всички свои приятели здрава и успешна нова година! Творете, създавайте красота и участвайте в нашите предизвикателства, размени и срещи! Първото предизвикателство към нас отправя Александра Торлашка :

Честита нова година, Картичкофурии!
Време е за ново начало, време е за нови надежди, време е за нови хоризонти и стана време и за ново предизвикателство.
Аз съм Александра Торлашка, победител в Картичкофурийското предизвикателство 427 - Картичка с коледна звезда в нетрадиционни цветове.
Искам много да благодаря на Диана Николова - Di Di , че избра моята картичка за победител и с това ми даде възможност да избера следващото предизвикателство.

Нова година ,ново начало и нов цвят избран за 2022 година от експертите от американския институт за цветовете PANTONE и той е Very Peri.

Нека това бъде предизвикателство ми към вас. Динамичен тюркоазено син нюанс с виолетово червен подтекст ,без ограничение каква е темата и с какви цветове ще комбинирате. 
Развихрете вашето въображение и сътворете вашият проект. Очаквам с нетърпение вашите творения.
А за победителя съм избрала тази награда:

 Ето и моето вдъхновение:



Спонсор на предизвикателството ще бъде Силвия от Пламарт.
Тя е собственик на един прекрасен магазин за художнически и крафт материали на центъра на Казалък - Пламарт


Победителят, получаващ нейната награда ще бъде избран с рандом генератор и ще бъде гост дизайнер на следващото ни предизвикателство.
Вдъхновяващи картички, използвайки Very Reri, създадоха картичкофеите:

Нека започнем Новата година цветно! И нека този цвят да е Very Peri!

Картичка и от мен за новото ни предизвикателство в Картичкофурии. Very Peri цвят на 2022, описан по много вълнуващ начин от института за цветове: "...динамичен тюркоазено син нюанс с виолетово червен подтекст, съчетаващ верността и постоянството на синьото с енергията и вълнението на червеното." Интересно, нали?!

Започвам годината с една много скъпа за мен картичка - картичка за 60-ят юбилей на мама. Тя е и моето вдъхновение за вас - фон с дистрес мастила в цвета на годината според Pantone - Very Peri, ръчно изработено цвете от фоамиран, панделка и блещукащи камъчета. Пожелавам ви Very Peri да бъде основна движеща сила в различните аспекти от живота ви и да ви донесе много енергия, динамика, креативност и вдъхновение.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 февруари 2022г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени картички. Добавяйте всяка като отделен линк. С една картичка можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари:

Публикуване на коментар