Страници

1 февруари 2021 г.

Картичкофурийско предизвикателство 418 - "Картичка със сърце"

В месеца на любовта предизвикателство към всички нас отправя Vania Evtimova, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 415 "Животинки"
Дойде и мойто време да отправям предизвикателство към вас, приятели!
Много мислих каква да бъде темата и накрая избрах. Февруари за мен винаги е бил месецът на любовта. Където и да отидеш виждаш сърца и мечета. Е няма как и темата да не е свързана с това. А именно "Картичка със сърца".

Ще се радвам повече хора да се включите.
И награда естествено ще има от мен, а именно бяла заготовка за албум 17/17 см с 6 листа с размер 16 на 16 см и 6 вложки към тях, бяла заготовка за бебешки съкровища с 4 кутии и бял ирис-фотоапарат.
А за всеки взел участие в предизвикателството при поръчка на 1 албум хармоника от моята страница ще го получи на промоционална цена.

Надявам се темата да ви харесва и да вземете участие. Знам , че ще ме затрудните максимално при вземането на решение.
Хубав и усмихнат ден от мен за сега!

В това предизвикателство спонсор ще ни бъде Ивелина Чолакова от DamayantiStudio.

Аз съм Ивелина, позната в онлайн пространството като Дамаянти.
Фотограф съм, но голямата ми страст остана дигиталният скрапбукинг. Обожавам да правя цветни и весели хартии на най-различни теми.
Може да ме намерите в Етси https://www.etsy.com/shop/DamayantiStudio И Фейсбук https://www.facebook.com/damayantistudiodesign/.


Един от участниците в предизвикателството ще спечели предложената от Ивелина награда - блокчета дигитална хартия от нейният етси магазин на стойност 30лв.


Благодаря на Vania Evtimova за сърдечното предизвикателство!

Благодаря на Ивелина Чолакова от DamayantiStudio за предоставената награда.

Вдъхновяващи картички със сърца създадоха картичкофеите: 

Всяка картичка може да носи послание за обич, затова аз избрах моите сърца да допълват честитката "Happy birthday". Използвала съм техниките студен ембос за фон, подчертан с дистрес мастило, а картинката е печат, оцветен с акварелни флумастери и моливи. За финален акцент добавих сърца, изрязани от дизайнерска хартия с пънч.
За предизвикателството "Картичка със сърце" съчетах наближаващия ден на любовта и прекрасните дизайнерски хартии на Ивелина Чолакова. Получи се една романтична розова картичка със сърчица, стрели, зайчета и облачета.
Тук можете да намерите използваните хартии - No distance LOVE, Valentines day digital papers.

За това предизвикателство направих картичка с различни по големина сърца. От хартия, бирен картон и дори метална висулка - сърце. Цветята от плат комбинирах с хартиени, а за тичинките използвах различни по полемина и цвят мъниста. Листенцата са от картон, който оцветих с акварел и добавих малко "glossy"за реалистични капчици роса.
Моето вдъхновение са 2 ATC-та валентинки. Докато ги снимах си помислих, че също ще са чудесни мини картички, допълнение към букет цветя или кутия бонбони например.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 28 февруари 2021г.

В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате . Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари:

Публикуване на коментар