Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

2 декември 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 354 - "Блестящи акценти"

Спонсор на месечното предизвикателство в Картичкофурии през ноември е фирма "Адком" - http://www.adcom.bg/. Присъствалите на Десетата Национална Картичкофурийска среща имаха възможност да присъстват на представянето на част от техните продукти. Сега можете да прочетете повече за тях:


От 26 години фирма Адком предлага на нашия пазар цялостни решения за дигитален и широкоформатен печат, печат върху текстил, софтуер, графични таблети и професионални скенери.
Адком е първият вносител на марки, които днес са сред най-известните. Сред тях са Xerox, Mutoh, Graphtec, GCC, STAHLS, WACOM, ЕSKO, AGFA и други.
Фирма Адком е официален представител на графичните таблети на Wacom и добре познатите в крафт средите - хоби режещите плотерчета на американския бранд Silhouette.
Ние разполагаме със собствен сервиз и осигуряваме към нашите хоби плотери 2 години гаранция, с възможност потребителя да се консултира с нас по телефон по възникнали въпроси. Също предлагаме и опционални услуги като: инсталация при клиента и обучение за работа с плотера. Сред големите плюсове на плотерчетата Silhouette е че те не се нуждаят от отделно закупуващи се щанци за рязане, не са ограничени нито от размер на щанцата, нито от даден набор от щанци. Всеки може да си направи собствен дизайн, в размер който му харесва.

Темата, по която те ни предлагат да творим е "Блестящи акценти". Използвайте брокат, златни и сребърни детайли, камъни, перли, всичко, което за вас е блестящо.

Наградата, която са подготвили за победителя е 1,50 м или 3 парчета по 50 см термотрансферно глитърно фолио, цвят по избор от следните:

Благодаря на фирма "Адком" - http://www.adcom.bg/ за блестящото предизвикателство!

Блестящи вдъхновяващи проекти създадоха и Картичкофеите:
Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 декември 2017г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!
17 ноември 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 353 - Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в Картичкофурийско предизвикателство 353 "Акварел"!

Благодаря и на Ивелина, която ни предизвика да творим акварелни проекти!

Тя си избра за победител участие № 1 Милена Димитрова.


Честито на победителката!

Милена Димитрова ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 353 27 октомври - 7 ноември 2017г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 22 декември 2017г.

16 ноември 2017 г.

Картичкофурийска Коледа 2017г!

Заповядайте в Картичкофурийска Коледа 2017г!Време е отново да споделим коледният дух! Нека си разменим ръчно изработени картички направени с много любов! Нека в пощенската си кутия дни преди празника да намерим Коледно послание, което някой е сътворил за нас.

Желаещите да участват в Картичкофурийската Коледа могат да го направят, като оставят коментар към този пост.
Няма допълнителни условия за участие, но ако споменете за Картичкофурийската Коледа в блоговете си или ФБ акаунтите си ще съм ви благодарна.

Срокът за записване е до 23,59 ч на 30 ноември 2017г.
Ще се опитам да публикувам списъка за размяната на 1 декември. Тя ще става на същият принцип като размяната за Световният ден на правещите картички.
Номерата ще бъдат разбъркани с рандом генератор и ще се изпраща на този, който се е паднал след вас, а вие ще получите, от този, който е записан над вас. Последният в списъка ще изпраща на първия.

Моля да пишите две имена и активен имейл за връзка с вас! Списъкът за размяната освен тук в блога ще бъде публикуван и в групата Картичкофурийски игри и размени, където всеки изпратил и получил картичка ще трябва да се отбележи.

Каня всички, получили своите картички да се похвалят с тях във Фейсбук групата Картичкофурийски игри и размени в специално направеният за тази размяна албум ТУК.

Очаквам ви да се включите и да посрещнем заедно Коледа по Картичкофурийски!