Картичкофурии ви кани да се включите в отбелязването на своя осми рожден ден с играта ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ - Празнувай с нас!
Побързайте да се включите. Първият победител ще бъде обявен на 25 януари.
Картичкофурии ви канят да се включите в Единадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 21-22 април 2018г. в хотел "Аква" гр. Бургас.
Повече информация ТУК

2 март 2018 г.

ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ - Празнувай с нас!

Скъпи Приятели на Картичкофурии,

През следващата седмица на нас в Картичкофурии ни предстои едно много важно събитие. Картичкофурии става на 8 години! И понеже сме много щастливи, че имаме рожден ден и искаме той да продължи колкото се може по-дълго решихме да си направим едно дълго крафтърско парти.По случай нашия 8-ми рожден ден ви каним да празнуваме заедно с много изненади и творческо вдъхновение!

Този път решихме да отбележим празника си по различен начин. През изминалите години сигурно на много от вас ви се е искало да задавате предизвикателства и да вдъхновявате в нашия блог. Тази възможност досега обаче са имали само спечелилите предизвикателство. Сега, по случай рождения си ден, решихме да дадем възможност на всички желаещи да зададат свое предизвикателство, като изненадите не спират до тук. Ще празнуваме повече от месец, а празничното ни предизвикателство се казва "Предизвикай Картичкофея".

Условията за участие са следните:
1. Измислете свое предизвикателство - темата е изцяло по ваш избор и вече може да е задавана в блога ни. Може да е цветова комбинация, да изисква употреба на конкретен материал или техника - дайте пълна свобода на въображението си!

2. Направете картичка - вдъхновение, като не забравяте тя изцяло да отговаря на зададената от вас тема (можете да използвате и вече готова своя такава, стига да не е публикувана в интернет преди момента на стартиране на играта).

3. Качете в блога ни картичката си и темата на своето предизвикателство с текст: "Предизвикавам Картичкофея: ...................".

4. Няма ограничения относно броя на предизвикателствата, които може да задава един участник. Ще бъдат зачитани и повтарящи се теми, стига да са зададени от различни участници. Един участник няма право да задава два пъти една и съща СВОЯ тема на предизвикателство, т.е., ако решите да участвате пет пъти, трябва всяко от задаваните от вас предизвикателства да е с различна тема и с различна картичка.

5. В продължение на шест седмици всяка седмица с рандом генератор ще изтегляме по един победител и името на една от шестте Картичкофеи. Тя ще приеме предизвикателството на избрания с жребий участник и ще му изпрати подарък - вдъхновяваща изненада, придружена с направената по неговото предизвикателство картичка.

Втората седмица за тегленето с генератора ще отпада само избраното вече предизвикателство и вече избраната фея, третата седмица ще отпадат избраните вече две, четвъртата - избраните вече три и т.н. Всички останали теми и картичките към тях ще участват и в шестте жребия.

В нашата фейсбук група "Картичкофурийски игри и размени!" всяка седмица ще ви информираме коя е спечелилата тема (и задал я участник) и ще публикуваме картичката, с която избраната Картичкофея е отговорила на зааденото предизвикателство.

Предивикваме ви да предизвикате въображението си, а след това - да предизвикате нас. Предстоят ни шест седмици с шестима победители и прекрасни изненади за тях.

С нетърпение очакваме да празнуваме, творейки заедно, и да ни заредите с много страст и вдъхновение!

15 февруари 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 362 - "Бяло и червено, плюс цвят по избор"

Здравейте, дойде време и аз да Ви предизвикам за първи път.
Във връзка с предстоящия 1-ви март темата ще е "Бяло и червено, плюс цвят по избор".
Очаквам Вашите красиви творения в тези цветове , и се надявам да ви вдъхновя с тази картичка под наслов"Бели и червени, румени засмени"........
Наградата за победителя ще бъде ръчно изработена пазарска торба. Също така и малка изненада за тази картичка с най-оригинална визия, ако има такава.
Желая Ви приятни мигове с творенето!

ЛУНА

Благодаря на за бяло-червеното предизвикателство!

Бяло, червено и цвят по избор използваха в своите вдъхновяващи картички картичкофеите:

Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 март 2018 г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ - четвърта двойка

Вече влизаме в четвъртата седмица от играта ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ.
През изминалата седмица картичкофеята Диди Георгиева - didStef трябваше да отговори на предизвикателството на Lyubomirova Eli - Пеперуди.

Ето това е нейната картичка с пеперуди.


Четвъртият победител в играта ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ е Милена Димитрова


Темата, с която тя предизвиква картичкофеите е Бебешка картичка.


От трите останали за предизвикване картичкофеи - 1. Тоня Благоева - Tochica, 2. Ели - Усмихната Сръчковка, 3. Даниела Велкова изборът на рандом генератора се падна на Ели - Усмихната Сръчковка.


Нейната бебешка картичка ще видим на 22 февруари.

Честито на победителката!

Продължавайте да предизвиквайте картичкофеите и имате шанс и вие да станете един от победителите в играта, с която отбелязваме осем години от създаването на Картичкофурии, ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ. Всички включили се до момента, които не са станали победители също имат шанс да бъдат избрани.
Очакваме ви!