Картичкофурии ви кани да се включите в отбелязването на своя осми рожден ден с играта ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ - Празнувай с нас!
Побързайте да се включите. Първият победител ще бъде обявен на 25 януари.

3 февруари 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 360 "Имен ден"

В първите дни на новата 2018 година след многото празнични и почивни дни, ще се опитаме с помощта на креативните дами от екипа на „Картичкофурии“ да ви предизвикаме и вдъхновим за предизвикателство „Имен ден“! Материалите, които са използвани за вдъхновението включват красивите и нежни дизайнерски хартии от Fleur Design, които можете да разгледате тук - https://b-wow.net/Fleur-Design.html
Осигурили сме и награда – ваучер за 30лв от нашето магазинче „Крафт нещица“ – www.b-wow.net, в което имаме доста цветни и изкушаващи материали за скрапбукинг!
С нетърпение очакваме да видим проектите Ви!
„Крафт нещица“ – www.b-wow.net

Благодаря на екипът на „Крафт нещица“ – www.b-wow.net за интересното предизвикателство!

Вдъхновени от темата и от прекрасните материали, изпратени им от спонсора „Крафт нещица“ – www.b-wow.net картички създадоха Картичкофеите:


Тони е използвала в своята картичка Дистрес оксид мастило "Salty Ocean".


Дизайнерската хартия, която Ели е използвала в своята картичка е от Дизайнерско блокче хартии "Моят ден", 15см, Fleur Design


В своята картичка Дани е използвала дизайнерска хартия от Дизайнерско блокче хартии "Моят ден", 15см, Fleur Design и хартиени цветя от Комплект хартиени цветя "Бебешки стъпки", Dovecraft.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 февруари 2018г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!

19 януари 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 358 - Обзор

Благодаря на всички участвали. Продължавайте да сте все така креативни и да творите с любов.
Победител в моето предизвикателство е: №6 - sisi todorova


Жанета Гочева

Благодаря на Жанета Гочева за коледното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

sisi todorova ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 358 8-21 декември 2017 г. . Ти ще ни вдъхновяваш на 15 март.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии, по реда на участие влизат:

Гергана Русева


Vesela Kruchmarova

marie


Честито момичета!
Вие също можете да използвате нашият банер,

като добавите към него КФП 358 8-21 декември 2017 г. .

18 януари 2018 г.

ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ - Празнувай с нас!

Скъпи Приятели на Картичкофурии,

През следващата седмица на нас в Картичкофурии ни предстои едно много важно събитие. Картичкофурии става на 8 години! И понеже сме много щастливи, че имаме рожден ден и искаме той да продължи колкото се може по-дълго решихме да си направим едно дълго крафтърско парти.По случай нашия 8-ми рожден ден ви каним да празнуваме заедно с много изненади и творческо вдъхновение!

Този път решихме да отбележим празника си по различен начин. През изминалите години сигурно на много от вас ви се е искало да задавате предизвикателства и да вдъхновявате в нашия блог. Тази възможност досега обаче са имали само спечелилите предизвикателство. Сега, по случай рождения си ден, решихме да дадем възможност на всички желаещи да зададат свое предизвикателство, като изненадите не спират до тук. Ще празнуваме повече от месец, а празничното ни предизвикателство се казва "Предизвикай Картичкофея".

Условията за участие са следните:
1. Измислете свое предизвикателство - темата е изцяло по ваш избор и вече може да е задавана в блога ни. Може да е цветова комбинация, да изисква употреба на конкретен материал или техника - дайте пълна свобода на въображението си!

2. Направете картичка - вдъхновение, като не забравяте тя изцяло да отговаря на зададената от вас тема (можете да използвате и вече готова своя такава, стига да не е публикувана в интернет преди момента на стартиране на играта).

3. Качете в блога ни картичката си и темата на своето предизвикателство с текст: "Предизвикавам Картичкофея: ...................".

4. Няма ограничения относно броя на предизвикателствата, които може да задава един участник. Ще бъдат зачитани и повтарящи се теми, стига да са зададени от различни участници. Един участник няма право да задава два пъти една и съща СВОЯ тема на предизвикателство, т.е., ако решите да участвате пет пъти, трябва всяко от задаваните от вас предизвикателства да е с различна тема и с различна картичка.

5. В продължение на шест седмици всяка седмица с рандом генератор ще изтегляме по един победител и името на една от шестте Картичкофеи. Тя ще приеме предизвикателството на избрания с жребий участник и ще му изпрати подарък - вдъхновяваща изненада, придружена с направената по неговото предизвикателство картичка.

Втората седмица за тегленето с генератора ще отпада само избраното вече предизвикателство и вече избраната фея, третата седмица ще отпадат избраните вече две, четвъртата - избраните вече три и т.н. Всички останали теми и картичките към тях ще участват и в шестте жребия.

В нашата фейсбук група "Картичкофурийски игри и размени!" всяка седмица ще ви информираме коя е спечелилата тема (и задал я участник) и ще публикуваме картичката, с която избраната Картичкофея е отговорила на зааденото предизвикателство.

Предивикваме ви да предизвикате въображението си, а след това - да предизвикате нас. Предстоят ни шест седмици с шестима победители и прекрасни изненади за тях.

С нетърпение очакваме да празнуваме, творейки заедно, и да ни заредите с много страст и вдъхновение!