Очакваме ви в Картичкофурийско албумено предизвикателство 6 - "Сватбен албум" със спонсор Хоби център "Кламер". Консултант на предизвикателството е Бисерка Вълканова.

2 май 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 365 Пролетна картичка с елемент от бирен картон.

Предизвикателство към всички нас днес отправя Дани Ангелова или Водно конче.

Темата на предизвикателството е "Пролетна картичка с елементи от бирен картон". Нека пролетта най-после дойде при нас, пък било то и само като картички.
Създайте пролетни картички като използвате елементи или детайли от бирен картон, независимо дали е в оригиналният си цвят или оцветен. Вие решавате.

Наградата за победителя я ваучер за 30 лв., който можете да използвате за готови сетове или да си поръчате персонални елементи от бирен картон от Водно конче.

Благодаря на Дани Ангелова за пролетното предизвикателство!

Пролетни картички, в които са използвали бирен картон, създадоха картичкофеите:

Основата е от плътен картон с налепени по него нарязани елементи от бирен картон, дантела, накъсана хартия от стар наръчник за москвич. Отгоре минах с разредено гесо, а след това направих акварелен ефект и пръски с акрилни бои. Добавих малко дизайнерска хартия, пеперуди, конец, листенца и любимите ми стикери.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 май 2018г., вторник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

25 април 2018 г.

„Пролетна картичка с елемент от бирен картон" вдъхновение от Ели (Усмихната Сръчковка)

Прекрасният слънчев уикенд събра под един покрив много талантливи Картичкофурии на едно ранно море в Бургас. В мисли за вас творих „Пролетна картичка с елемент от бирен картон“ по въхновяващото предизвикателство на Дани Ангелова (Водно конче). Но пролетта ми нашепваше за вас и това ранно блестящо море и … получи ми се картичка с котва. Котвата, която се надяваме да сме за вас – творящи вълшебници, която винаги да ви притегля към нашето – ваше специално местенце да покажете красотите, които създавате – тук, при Картичкофурии. Очакваме ви в красивото ни предизвикателство! 
Крайният срок за участие е 23,59 ч. на 1 май 2018 г., вторник.24 април 2018 г.

Единадесета Национална Картичкофурийска среща - обзор

Колкото и да не ни се след дългото очакване нашите национални срещи минават като миг.
Вече и Единадесета Национална Картичкофурийска среща е част от историята на Картичкофурии.

Искам да благодаря на всички, които помогнаха тя да се осъществи, които се включиха в нея и с които си създадохме уникални преживявания и спомени.
Специални благодарности на нашите бургаски домакини, които се бяха постарали толкова много и ни посрещнаха с чудесни подаръци, прекрасна украса и още по-прекрасна трапеза.
Украсени бяха и масите на общата вечеря.

Благодаря на Бо - Боряна Димитрова от "Крафт нещица" и нейните помощници,

на Ели Илиева и на Силвето Мумджиева от "Талантино"

и на Кали Георгиева от Нещо красиво,

че ни дадоха възможност да добавим нови съкровища към колекциите си от материали и можахме да разгледаме на място толкова красоти и да си направим бъдещи планове за придобиването им.

Благодаря на Кирилка Симеонова за прекрасните малки цветенца, които подари на всички участници и за работилничката за огромни макове. Участниците в нея накрая бяха с пришки по изгорените пръсти и с широки щастливи усмивки.

Благодаря на Руми Дечева и Валя Димитрова за чудесната демонстрация за направата на таг с използването на много техники.

Благодаря на Мартина Стойчева от Картишок за това, че ни показа как могат да се използват  вакси Prima предоставени от магазин Крафт нещица - https://b-wow.net/ 
Благодаря на Кали Павлова от Картишок за демонстрацията на оцветяването с алкохолни маркери.
Благодаря на Калинка Георгиева, която ни показа техники при изработването на албуми.

Благодаря на Таня Попова, която ни показа изработката на цветя от фоамиран.

Благодаря на всички, които участваха в играта "Ах, морето" на Руми Дечева от Rumilina Art&Hobby и честито на победителката в нея Велина Трифонова.

Благодаря на Елена Илиева от Талантино за предоставените три награди и на победителите в проведената томбола - Кирилка Симеонова, Кали Павлова и Стефка Голева.

Специални благодарности на Ася Великова и Таня Попова за проведените от тях работилнички в неделният ден.

Благодаря на Мартина Стойчева и Кали Павлова от Картишок, които дадоха възможност на желаещите да пробват миксмедийни техники и да си изработят оригинален таг.

Използвала съм фотографии, направени от Мария Чочева, Кирилка Симеонова, Радостина Градева и Моника Радева, благодаря ви момичета.

Срещата беше прекрасна, но свърши и сега сме в очакване на следващата.

Отбележете си датите 6 и 7 октомври, когато ще се радвам да се видим отново, този път в Благоевград.