Очакваме ви в Картичкофурийско албумено предизвикателство 6 - "Сватбен албум" със спонсор Хоби център "Кламер". Консултант на предизвикателството е Бисерка Вълканова.

2 май 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 365 Пролетна картичка с елемент от бирен картон.

Предизвикателство към всички нас днес отправя Дани Ангелова или Водно конче.

Темата на предизвикателството е "Пролетна картичка с елементи от бирен картон". Нека пролетта най-после дойде при нас, пък било то и само като картички.
Създайте пролетни картички като използвате елементи или детайли от бирен картон, независимо дали е в оригиналният си цвят или оцветен. Вие решавате.

Наградата за победителя я ваучер за 30 лв., който можете да използвате за готови сетове или да си поръчате персонални елементи от бирен картон от Водно конче.

Благодаря на Дани Ангелова за пролетното предизвикателство!

Пролетни картички, в които са използвали бирен картон, създадоха картичкофеите:

Основата е от плътен картон с налепени по него нарязани елементи от бирен картон, дантела, накъсана хартия от стар наръчник за москвич. Отгоре минах с разредено гесо, а след това направих акварелен ефект и пръски с акрилни бои. Добавих малко дизайнерска хартия, пеперуди, конец, листенца и любимите ми стикери.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 май 2018г., вторник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

27 април 2018 г.

"Картичка с плат" вдъхновение от Валентина и Тони


Здравейте, мили картичкофеи! За тази картичка съм използвал ленен плат за основата и моите любими памучни цветя. Обичам да пробвам различни техники и смесване на материали. Използването на плат в направата на картички се оказа траен елемент, който използвам. Ще се радваме да ни покажете вашите картички!Текстилните елементи са едни от най-любимите ми. Марля, дантела, панделка, органза, често ги добавям в проектите си. Днес сложих само дантела в картичката си.
А вие не се чудете, ами картичките си с плат ни покажете!Можете да се включите в предизвикателството на Мариана Кандилова-"Картичка с плат" до  23,59ч на 15 май 2018г., петък.

25 април 2018 г.

„Пролетна картичка с елемент от бирен картон" вдъхновение от Ели (Усмихната Сръчковка)

Прекрасният слънчев уикенд събра под един покрив много талантливи Картичкофурии на едно ранно море в Бургас. В мисли за вас творих „Пролетна картичка с елемент от бирен картон“ по въхновяващото предизвикателство на Дани Ангелова (Водно конче). Но пролетта ми нашепваше за вас и това ранно блестящо море и … получи ми се картичка с котва. Котвата, която се надяваме да сме за вас – творящи вълшебници, която винаги да ви притегля към нашето – ваше специално местенце да покажете красотите, които създавате – тук, при Картичкофурии. Очакваме ви в красивото ни предизвикателство! 
Крайният срок за участие е 23,59 ч. на 1 май 2018 г., вторник.