Картичкофурии ви канят да се включите в Дванадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 6-7 октомври 2018г. в Университетски център "Бачиново", гр. Благоевград.
Повече информация ТУК

20 септември 2018 г.

Есен, вдъхновение от Маги

Макар да съм все още на лятна вълна, пожълтелите листа в парка ми напомнят, че есента е на прага.
Вдъхновена от една страница на Anna-Karin и няколко листа откъснати от дърветата, докато се разхождахме, се появи тази есенна страница. Тя е моето вдъхновение за Картичкофурийско предизвикателство 375-"Есенни фантазии", зададено от Ели.
Ето обещания клип, който снимах докато правих страничката. Това, което липсва в него са последните щрихи, нанесени с бял гел химикал. Гледайки я на следващия ден преди да направя снимките, реших че нещо ми липсва и ги нанесох тогава.19 септември 2018 г.

ATC вдъхновение от Маги

Дванадесетата Национална Картичкофурийска среща наближава. Аз за съжаление отново ще я пропусна, но пак моите ATC-та ще отпътуват към Благоевград, този път заедно с нашата картичкофея Валентина.
Тъй като съм ATC пристрастена, просто не мога да пропусна да не Ви напомня за Картичкофурийско предизвикателство 374 на  нашата картичкофея Ели-Усмихната Сръчковка.


Намерих няколко захвърлени стари ключа в стаята на моят син и като добър крафтър си ги прибрах.😃 Бързо намерих приложение на 2 от тях.


Покажете ни Вашите ATC-та тук. Крайният срок за участие е 23,59 ч. на 5 октомври 2018 г., събота.

17 септември 2018 г.

ATC "Старо послание", вдъхновение от Ели

Ако досега не сте правили АТС, по-добре и не започвайте, защото ще откриете, че е много зарибяващо! Ха! Да не би пък вече да сте готови да приемете предизвикателството ми?! Този месец Картичкофурии сме на тема „АТС“. Ако имате нужда от разяснение по темата, можете да го откриете тук: Картичкофурийско предизвикателство 374 - ATC.
А ето и новото ми вдъхновение към вас. Тази серия кръстих „Старо послание“ – общото в нея е, че за основа ползвах страниците от един стар тълковен речник, който наскоро закупих от антикварен магазин именно с идеята да го ползвам в скрапбукинга. 
При първите ми АТС-та, които правих преди две години, ми беше изключително трудно, че трябваше да има общо звучене и еднотипност, защото винаги се стремя към различността. Но с времето пък ми стана забавно с еднакви материали и обща идея да постигам уникалност на всяка от малките картички-визитки.
Другото хубаво на АТС-тата е, че малкият им размер позволява да се оползотворят десетки малки остатъчета и изрезки от хартии, които всяка уважаваща себе си крафтърка е скътала за "някой ден, като дотрябват". Та извадете кутията с изрезки и се забавлявайте! А после Картичкофурии ви очакваме да покажете сътвореното в предизвикателството "АТС". Крайният срок за участие е 23,59 ч. на 5 октомври 2018 г., събота http://cardsaddicted.blogspot.com/2018/09/374.html.