3 февруари 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 360 "Имен ден"

В първите дни на новата 2018 година след многото празнични и почивни дни, ще се опитаме с помощта на креативните дами от екипа на „Картичкофурии“ да ви предизвикаме и вдъхновим за предизвикателство „Имен ден“! Материалите, които са използвани за вдъхновението включват красивите и нежни дизайнерски хартии от Fleur Design, които можете да разгледате тук - https://b-wow.net/Fleur-Design.html
Осигурили сме и награда – ваучер за 30лв от нашето магазинче „Крафт нещица“ – www.b-wow.net, в което имаме доста цветни и изкушаващи материали за скрапбукинг!
С нетърпение очакваме да видим проектите Ви!
„Крафт нещица“ – www.b-wow.net

Благодаря на екипът на „Крафт нещица“ – www.b-wow.net за интересното предизвикателство!

Вдъхновени от темата и от прекрасните материали, изпратени им от спонсора „Крафт нещица“ – www.b-wow.net картички създадоха Картичкофеите:


Тони е използвала в своята картичка Дистрес оксид мастило "Salty Ocean".


Дизайнерската хартия, която Ели е използвала в своята картичка е от Дизайнерско блокче хартии "Моят ден", 15см, Fleur Design


В своята картичка Дани е използвала дизайнерска хартия от Дизайнерско блокче хартии "Моят ден", 15см, Fleur Design и хартиени цветя от Комплект хартиени цветя "Бебешки стъпки", Dovecraft.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 февруари 2018г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!

16 януари 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 357 Обзор

Благодаря на екипът на www.madewithlove.bg - https://www.facebook.com/madewithlove.bg/ за спонсорсвото Картичкофурийско предизвикателство 357 „Подарък от сърце“!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Победителят в предизвикателството, избран от спонсора е участник № 12 МартаЧестито на победителката!

Марта ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 357 1 - 31 декември 2017г.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии, по реда на участие влизат:

Ивелина Банкова


Elena


...Just Me...

Честито момичета!
Вие също можете да използвате нашият банер,

като добавите към него КФП 357 1 - 31 декември 2017г.

15 януари 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 361 - Рози

Днес искам да ви споделя една много радостна новина. Към екипът на Картичкофеите се присъедини една много талантлива творяща дама. Казваме добре дошла в нашият отбор на Маги - Маргарита Маринова. Малко повече за нея можете да научите от гостуването и в Картичкофурии представя..., въпреки от него ни делят 7 години, през които Маги създаде още много и най-различни красоти и се сдоби с една прекрасна малка принцеска. Творбите на Маги можете да разгледате и в блогът и   I'm a dreamer... ..

Здравейте, момичета!
Като победител в КФП 355 днес имам честта и удоволствието да задам следващото предизвикателство в "Картичкофурии".

Напук на студената и зимна обстановка навън темата, с която искам да ви предизвикам е "Рози". Розите са неотменна част от нашите проекти и могат да бъдат от плат, от хартия, от фоамиран, отпечатани с печати или пък на дизайнерската хартия, която използвате. Вие решавате как ще използвате рози в своите картички.


Очаквам с нетърпение проектите ви, а авторът на този от тях, който ме впечатли най-много, ще получи награда-изненада от мен :)
Хубава и успешна нова седмица!

Ellie

Благодаря на Ellie за розовото предизвикателство!

Рози в своите проекти използваха Картичкофеите:

Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 февруари 2018 г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.