Страници

1 декември 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 402 - "Цветна градина през ноември с ръчно изработени цветя"

Вече е ноември и навън е мрачно и сиво. Облаци и дъжд изпълват дните ни. Ние от Картичкофурии ви каним да върнем заедно цветовете в ежедневието ни. Нека при всяка от нас разцъфти "Цветна градина през ноември с ръчноизработени цветя".
Днес при нас за първи път ще бъде спонсор онлайн магазин Мартеници Клавдия
Фирмата "ДЕСИ 2000" е създадена на 09.10.1991 год.,като първоначално се занимаваше с продажба на готови мартеници. В последствие започнахме да продаваме и материали за мартеници. В интернет пространството сме известни като: Мартеници-Клавдия! От 2013 год. поради големият интерес на много талантливи дами , заредихме перлени картони ,дизайнерска хартия,щанци и машини за изработване на картички,кутии ,бижута с бродирани елементи и всичко,което се ражда в ума на творците.Стараем се да задоволяваме всички претенции на клиентите си и се гордеем с трите грамоти "Коректна фирма",
Сайтът на който можете да разгледате продуктите, които предлагаме е: http://www.martenici-klavdia.com/…/kra…/dizainerska-hartiya/
Заповядайте в предизвикателството ни-"Цветна градина през ноември с ръчно изработени цветя". За победителя ще има награда- продукти от сайта ни на стойност 30 лева. Желая Ви много творческо вдъхновение и успех!
Благодаря на онлайн магазин Мартеници Клавдия за цветното предизвикателство!

Картичкофеите, които изработиха ръчно цветя за своите вдъхновяващи картички са:

Обичам сама да изработвам цветята за моите картички, албуми и кутии. Харесват ми ръчно изработените цветя от памучна хартия, акварелен картон, паус, правила съм от мокри кърпички, дори от използвани и изсушени пакетчета чай! Но, безспорен фаворит са ми цветята от фоумиран. Малките цветенца са толкова нежни и ефирни- това е моето вдъхновение за цветна градина-Картичка с ръчно направени цветя от фоумиран.

Моята цветна градина, с нежни цветя от фоумиран. Откакто "открих" този материал, почти не използвам готови цветя. С голям кеф си правя различни видове цветя. Гледам клипове и експериментирам. Понякога експериментите са ми успешни, друг път не, но фоумирана ми стана много любим.



Моята цветна градина е една такава перлена и брокатена, за да напомня за наближаващите зимни празници. Цветята са изработени от бял акварелен картон, който съм оцветила и съм добавила малко брокат за разкош.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 ноември 2019г., събота.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter








Няма коментари:

Публикуване на коментар