16 май 2017 г.

Картичкофурийско албумено предизвикателство 2 "Дамски албум"

Заповядайте във второто Картичкофурийско албумено предизвикателство.

Спонсор на предизвикателството е екипът на Art City.
Ето малко информация за тях подготвена от Искра Колева:
От почти година се занимавам с печат на дизайнерска хартия - изключително вдъхновяващо е когато видиш как някой е направил нещо красиво с твой продукт 🙂
Предлагам и форматирана перлена и ефектна хартия, изрязани елементи както със щанци, така и на плотер. Занимавам се със снимане на събития, правя покани, елементи за украси, етикети за бутилки. Изработка на фотокниги. Друга част от дейността е външна и печатна реклама, също и печат на тениски.

Те ще осигурят две награди. Една за победител, избран от Картичкофеите и една за албум, който те ще си изберат.

Темата на това предизвикателство ще е "Дамски албум". Можете да използвате каквито цветове и хартии желаете, стига на албумът ви да личи, че е за дама.
Създаденият от вас албум трябва да отговоря на следните две условия - да има минимум 6 листа или 12 страници. и да не е по-малък от А6 размер, т.е. 10,5 на 14,8 см.

Консултант на второто Картичкофурийско албумено предизвикателство ще бъде Татяна Попова. Прекрасните неща, които тя създава предизвикват възхищението на всички. Ще можете да научитен
полезни неща и да се възползвате от нейните консултантски съвети в рамките на предизвикателството.

За ваше вдъхновение можете да разгледате албумът за моминско парти на Татяна Попова.

Крайният срок за участие в предизвикателството ще е 30 юни.

Можете да участвате само с нови албуми, създадени след датата на стартиране на предизвикателството. При публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с албума си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!





Няма коментари: