3 януари 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 322 "Моят домашен любимец,реален или мечтан"

В първото за 2017г Картичкофурийско предизвикателство ни предизвиква една много талантлива дама с голямо сърце Руми Борисова - онлайн магазин Хоби свят и реално магазинче в Пловдив.
Ето и нейното представяне и предизвикателството към нас.
Вече 6 години,на малка уличка в стария квартал Кючук Париж,в най-красивия град Пловдив,ви очакваме да творим заедно,да се забавляваме и да създаваме нови приятелства.
Декупаж,картички,албуми,материали,изкушения за малки и големи.Усмивки и грейнали лица.Ако сте заинтригувани,магазинчето е Хоби свят.
Това е мястото и на нашето ателие, в което може да се запознаете с различни приложни техники,да научите много хитринки,да се срещнете с приятели и да прекарате време изпълнено с положителни емоции, зареждащо и креативно.

Темата на предизвикателството ми към вас е "Моят домашен любимец,реален или мечтан".

Любими,игриви,обичащи ни безрезервно, реални или мечтани, покажете ни вашите домашни любимци чрез своето хоби.

Очаквам да видя вашите любимци. Претворете ги в картички или други хартиени проекти.

Победителят ще получи награда - ваучер за 30лв от нашето магазинче Хоби свят.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 февруари 2017г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!






Няма коментари: