7 юли 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 342 - "Картичка без дизайнерска хартия"

Здравейте,
Аз съм Маги / I’m a dreamer/.
Благодаря на Марта, че ме избра за победител в нейното предизвикателство „Черно и бяло”. Тази седмица е мой ред да Ви предизвикам. Всички обичаме дизайнерските харти, но предполагам всеки от Вас е опитвал да направи картичка и без тях. Виждала съм много интересни и красиви проекти без дизайнерски хартии. Затова темата, която съм Ви избрала е:
Без дизайнерски хартии

Можете да използвате всякакави техники, стига да няма никаква дизайнерска хартия. Очаквам с нетърпение да видя Вашите проекти.
За моето вдъхновение съм използвала кртон в 4 нюанса на лилавото. На основата сложих прозрачна структурна паста, която смесих със златна акрилна боя. С нея минах и листенцата. Напръсках с бяла боя.

Подаръкът ще е изненада и ще е осигурен от мен.

Благодаря на Маги за интересното предизвикателство!

Картички без дизайнерски хартии за вашето вдъхновение изработиха Картичкофеите:


Здравейте, мили момичета! Сигурно на всяка от вас ви се е налагало да направите бърза картичка, която да ви стане любима. Ето тази е такава. Направих я за рожден ден на приятелче на дъщеря ми с пожелание за пълен кош с шестици. Използвала съм папка за релеф и тук там шаблон за релеф за фон мастило. Очакваме да покажете вашите картички!!!


Картичка без дизайнерски хартии си е предизвикателство! Толкова сме свикнали да ги ползваме, че може да е една „кръпка“ ама все ги слагаме по картичките си. Моето спасение беше да избягам към текстила. Основата е от перде, което след като залепих го направих „дизайнерско“ с помощта на стенсил и дистрес мастила. По-нататък прекроих една стара рокля на поличка, добавих панделки, дантелки и та-дам. С нетърпение ще очаквам да видя как вие ще избягате от дизайнерските хартии.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 20 юли 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





1 коментар:

Анонимен каза...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=862312240591290&substory_index=0&id=552419584913892

Силвана Попчева s84_vip@abv.bg