9 юни 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 339 "Рустик"

Здравейте,

Аз съм Мирослава Здравкова и благодарение на Силвия Спасова, която се спря на моите „пътешественически” покани за бал аз ще задавам сегашното предизвикателство. Изчетох всички теми от януари до сега, защото не исках да се повтарят и така в сезона на сватбите реших да ви предизвикам да направите проект в рустик стил - може да е картичка,покана.

Този стил е особено подходящ за сватба организирана на открито –планина, извънградско мероприятие, или събитие на морето. Думичката означава- груб, селски, но въпреки това от него лъха романтика, мирис на дърво, вечер пред камина, натурални билки и всичко близо до природата.

Могат да бъдат използвани натурални пастелни цветове- топли и земни, натурален текстил- зебло, лен, метал, дантела, крафт картон, дърво и камък /разбира се може постигнато чрез папките за релеф или принт и други/ , билки, нежни /полски/ цветя , лавандула, елементи бирен картон.. всичко създаващо усещане за доближаване до природата. И макар поотделно материалите да звучат грубовато – комбинацията им може да бъде впечатляваща при една поздравителна картичка за сватба или покана от която ще лъха толкова неподправена романтика. Затворете очи, представете си хижа в планината или къща на морето, едро плетено меко одеяло, ароматен билков чай и творете.
Това е моята картичка създадена с използването на канап,зебло,дантела,дървени елементи,крафт картон с принт лавандула, памучна панделка.
Очаквам вашите проекти с нетърпение, а наградата ще бъде ваучер за 25лв от български крафт магазин - "АРТ сървиз".

Мира

Благодаря на Мирослава Здравкова за оригиналното предизвикателство.

Вдъхновени от темата рустик картички създадоха и Картичкофеите:


Това е първото участие като вдъхновителка в предизвикателство на нашата нова Картичкофея

Крайният срок за участие е 23,59ч на 22 юни 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.






2 коментара:

sisitodov каза...

Страхотни вдъхновения!Успех на новата Феичка Ели!!

TheWhiteBells каза...

Благодаря, момичета за прекрасните картички ...не може да не бъдат вдъхновение за всички, които искат да участват!