2 март 2017 г.

Картичкофурийска игра "Да творим заедно" - Победители

Гласуването за победител в Картичкофурийска игра "Да творим заедно" приключи. Благодаря на всички, които отделиха от времето си, за да гласуват. Честно казано при тези прекрасни проекти изборът беше изключително труден.
Време е да обявя победителите.
На база на вашите гласове първо място печели екипът Elli ---- Радина Анастасова
„МОСТОВЕТЕ на МЕДИСЪН“


На второ място вие класирахте екипът marie ---- Полина Панайотова

Третото място е за екипът Боряна Маринова ---- luna

Честито!

Всички вие можете да използвате логото на играта и да добавите към него като описание кое място сте спечелили.




Все пак награда получава само екипът победител и затова моля Elli и Радина Анастасова да ми напишат адресите си, за да могат спонсорите - Руми от магазин  Rumilina Art&Hobby от Стара Загора и  фирма Ариста-2 ЕООД  - онлайн магазин www.arista-bg.com да им изпратят наградите.

Благодаря отново на всички, които се включиха в играта, на спонсорите, които осигуриха наградите и на всички, които гласуваха.
Проектите, които се изработиха в тази игра бяха прекрасни. Всички участници се постараха максимално и създадоха наистина чудесни, взаимно допълващи се и тематично единни творби. Доказахме, че творческите личности, независимо от сферата, в която творят работят много добре заедно.
Надявам се играта да ви е вдъхновила.
На мен много ми хареса, предполагам, че и на вас. Какво ще кажете? Бихте ли желали да поиграем отново?

2 коментара:

Unknown каза...

Ооооо, това е голяма чест за нас!


Благодаря на всички вас, приятели, които почувствахте емоцията, с която ние работихме с моето непознато другарче, над този проект, и гласувахте за нас!


Включих се в него с известно притеснение, но емоцията от трудните предизвикателства винаги ме е привличала... Условията на играта ни подсказаха този проект, с който излязохме извън стереотипите на стандартния декупаж и стандартните хартиени проекти. Още един път благодаря на всички вас, които ни разбрахте и оценихте нашия устрем към пълното сливане на двете творчески области, в които работим, за да получим един продукт, в тотална симбиоза и хармония, в който нещата не могат да съществуват едно без друго....


Днес, писмата са у мен, а кутията - у Ели. Като скъп спомен от треската, с която се посветихме на тази работа. Моите писма стоят самотно, убедена съм, че и нейната кутия стои празна при нея, без тях... Но така решихме да бъде, за да поддържаме огъня на спомена, от началото на едно добро приятелство!

Искам да изкажа и огромната си благодарност на екипа на Картичкофурии, в лицето на Деси Жейнова, които ни предложиха това предизвикателство, и по този начин направиха възможна срещата ми с един прекрасен творец и човек, каквато е Ели. Вие, моите приятели, познавате моя почерк, но без нейната подкрепа аз не бих могла да реализирам полета на въображението си по този начин.Тя напълно се отдаде на тази идея, и претвори по уникален и автентичен начин, всяка дума и всяко чувство, от едноименния филм...


Благодаря, още един път на всички - приятели, организатори, и Ели! Няма по-голяма награда от удовлетворението да работиш окрилен!

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!


Made for an Angel каза...

Благодаря на организаторите на това предизвикателство и на всички, които ни подкрепиха. Включих се като на шега, но с удоволствие бих се включила отново! Определено ,когато човек е окрилен дава най-доброто от себе си.Благодаря ти,Ради че ми даде крила!