17 февруари 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 327 "Цветова комбинация с жълто"

Здравейте, Прекрасни!
Казвам се Десислава. Днес честта да ви предизвикам е моя. Това стана възможно благодарение на Маги и нейното предизвикателство " Цветова комбинация с точки". Маги, огромно благодаря!
Моето предизвикателство отново ще е цветово. Темата е "Цветова комбинация с жълто". Вие избирате какъв проект ще изработите - картичка, таг, кутийка или др. Избирате също и цветовата комбинация, както и техниката. Единственото условие е във Вашите проекти да присъства жълтото. Дали ще са цветя, картон, дизайнерска хартия, панделки или др., избирате също Вие.
За вашето вдъхновение съм ви подготвила няколко цветови комбинации.
Това е моята картичка
Наградата за проекта, който ме развълнува най-много, ще е ето това уникално дизайнерско блокче.
Творете с радост, а аз с нетърпение ще очаквам да видя Вашите прекрасни проекти!
Деси

Благодаря на Деси за цветната предизвикателство.

Цветови комбинации с жълто използваха в своите вдъхновяващи проекти и Картичкофеите:
Цветовата комбинация, на която се спрях е жълто с лилаво и зелено. Десените на картичката-чантичка са направени с стенсили, дистрес мастила и металик боя. Закопчалката е направена от ембосната строителна самозалепваща се метална лента, а самото заколчаване е с магнитчета. За разкош, катарамите на чантата са направени от отварачки на бирени кенчета, а декорацията е от собственоръчно изработени цветя.


Жълтото ми е един от най-любимите цветове. Толкова весел, светъл, носещ настроение и енергия. Особено любима комбинация ми е жълто и черно, но в случая съм използвала розово, за първия рожден ден на една бонбонка. А вие? Обичате ли жълто? В каква комбинация най-често го ползвате? Покажете ни!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 март 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.






Няма коментари: