2 март 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 325 "Нежност"

Предизвикателството за месец февруари към нас днес отправя една много мила, отзивчива и скромна дама, която сигурна съм всички познавате. Създадените от нея елементи от бирен картон са били прекрасно допълнение на много от нашите проекти. С малък разказ за себе си и предизвикателство към всички нас на Картичкофурии гостува Дани Ангелова или Водно конче.
Картичка, като целувка –сърцето ми затопля с плам и щом очите си притворя ме връща някога и там, където в миналото мое оставил съм момент красив и в туй творение прекрасно сбрал съм този миг щастлив.
В живота на човек има много събития, които той носи в сърцето си за цял живот – сватба, раждане, кръщене, първи учебен ден, бал, именни и рождени дни, сватба… Затваряте очи и си спомняте тези отминали мигове на щастие. С цялата си любов и внимание аз създавам артикули, които да станат носители на тези светли моменти.Изработвам картички, покани, книги за пожелания, албуми, подаръчни кутии и др. ръчно, с въображение и внимание към детайла.
За мое щастие не творя сама, а със всеки свой клиент. Улавям мечтите и фантазиите му и ги пренасям в своите творби. Така споменът е още по-мил, защото от него струи и вашата идея. Когато целият процес е в моите ръце, творя уникати, които разчустват своите притежатели.
За мен е чест и удоволствие творбите ми да бъдат част от вашият живот и да се превърнат в ценен спомен от него. Работя от много години и благодарение на стотиците си клиенти, смятам това да бъде мое призвание и занапред. Очаквам ви, за да създадем заедно прекрасни спомени.
Относно елементите от бирен картон, какво да кажа всичко почна на шега, а сега до къде сме стигнали.
Всички момичета с които работя ме познават, и знаят че правя всичко по силите си за да помогна да сътворят своите проекти.

Темата на предисвикателството е "Нежност".


Няма ограничение за цветовете и техниките, които ще се използват.
Всичко е позволено!
Наградата за победителя я ваучер за 30 лв., който можете да използвате за готови сетове или да си поръчате персонални елементи от бирен картон от Водно конче.

Благодаря на Дани Ангелова за нежното предизвикателство!

Нежни вдъхновения за вас са подготвили Картичкофеите:



Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 март 2017г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!







Няма коментари: