23 декември 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 321 Топло-студено

Здравейте мили приятели, картичкоправещи и творящи !
Много се радвам, че в навечерието на този светъл празник е мой ред да ви предизвикам от името на любимите ми Картичкофурии. За това дължа специални благодарности на Кат от Картишоците.
Пожелавам на вас и на семействата ви топли и весели празници, пълни с много обич, смях и веселие! Много здраве и успехи през новата година! И мир и любов между човеците !
И така темата е Топло-Студено. Предизвиквам ви да направите какъвто и да е проект, в който да има поне нещо топло и нещо студено
Сняг и топли дрехи. Лед и пламък. Затрупано селце в снежни преспи, и дим който излиза от огнището през комина. Мисля ,че вариантите са безброй. Приемат се и не зимни проекти, в които са съчетани топли и студени цветове.
Приятно творене и топло-студени щастливи празници !
Marie

Благодаря на Marie за топло-студеното предизвикателство!

Топло-студени проекти за вашето вдъхновение създадоха Картичкофеите:




Къщички в снега се гушат, а коминчетата пушат...Вътре топло, уютно, с аромат на канела и джинджифил, а отвън студено и снежно. Зимна идилия! Най-любимата ми! Ако и вие обичате тази част от годината и се вдъхновявате от снега навън(има, не го ли виждате?), а вкъщи сте запретнали ръкави и майсторите нещо (джинджифилови къщички, меденки, чушки с боб или пък картички в последния момент за приятели и роднини), намерете време и ни покажете вашата Коледна магия - студено-топла. Желая на всички ви весели празници и щастливи пълници!


Крайният срок за участие е 23,59ч на 5 януари 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





Няма коментари: