25 ноември 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 318 "Коледна картичка с печат / печати"

Привет на всички, очакващи поредното творческо забавление!
Този път изобщо не съм мислила дълго каква тема за занимавка да ви дам през следващите две седмици.
Предполагам, че повечето от вас вече са на коледно-новогодишна вълна и темата е.......... "Коледна картичка с печат / печати".
Това да уточня значи, че може да се използват всички останали средства и материали, които обикновено ползвате в хартиените си проекти, като единственото условие е да има поне един печат върху картичката ви. Може да е надпис, елемент или оцветен печат няма значение.
И една картичка за вдъхновение, в която съм използвала две печата-единият е фонов със снежинки, който съм използвала с топъл ембосинг,а другият е печата с надписа на Мигито. Червеното носле на еленчето видях от Мария CAS и си взаимствах идеята без да питам :):):).
Ами това е :):):).
Забавлявайте се и ни направете част от това забавление.

Поли Христова

Благодаря на Поли Христова за коледното предизвикателство!

Коледна картичка с печат създадоха за вашето вдъхновение Картичкофеите


Ето и моята първа коледна картичка. Използвала съм печат азбука на Мигито за поздравлението, фонът под което е направен с друг печат.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 8 декември 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





Няма коментари: