1 септември 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 306 Картичка с три думи на български

Здравейте,мили Картичкофурии,
Има нещо,което отдавна ме тормози и затова реших чрез предизвикателството да споделя това с Вас.
Много би ми се искало надписите на това, което правите да са на български език. Знам,че много от Вас работят за чужбина. Знам и че е много трудно с щанците, печатите и всичко,което използвате. Просто нямаше на нашия роден език. Но вече нещата вървят много добре в тази посока.
И затова моето предизвикателство е следното: Картичка без никакви ограничения в техниката,която ще използвате. Единственото условие е на нея да има минимум три думички на български език.
Освен картичка можете да изработите и друг хартиен проект, например албумче, тефтер, рецептурник, книгоразделител. Важното е да е изпълнено основното условие на предизвикателството.
Какво ще използвате, ще решите Вие сами.
Ще има трима победители.
От наградата виждате само една малка част.
И много се надявам да не се смеете много на моята абсолютно аматьорска картичка-вдъхновение :-)

Спорна работа талантливи момичета и момчета :-)

Мариана Кандилова


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 септември 2016г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!





Няма коментари: