5 юли 2016 г.

Картичкофурийска игра "Щедростта е подарък, който правиш на самия себе си" - отзиви от участниците.

Играта "Щедростта е подарък, който правиш на самия себе си" вече може да се похвали с разменени подаръци и щастливи получатели.
Както ви бяхме помолили в правилата на играта очакваме вашите разкази за това как сте решили какво да подарите на вашето другарче в играта и какво мислите за подаръка, който вие сте получили.

Ето и разказите на:

Олга Цонева
Здравейте!
Много се зарадвах,като се записах за тази игра-обичам да правя подаръци!
От моя страна започнах да преглеждам профил на Наташа Петрова-тя ми се падна да ий подарявам подарък...не намерих нещо,което конкретно да ме насочи за предпочитанията й...малко се поразстроих,но реших да направя от всичко по малко..Надявам се да и е харесало.
.
Аз получих подарък-изненада от Мариана Кандилова...страхотен подарък! Оказа се,че тя дълго време преглеждала това,което съм публикувала и какви коментарии съм писала и разбрала от какво най-много имам нужда! Когато отворих пакета си-останах без дъх-такова съкровище! И най-дребните неща ги е завила едно по едно-за да не се счупи нищо! Отне ми около час да разгъна всичко...Много ме зарадва-много ми хареса и съм трогната от факта,че толкова време посвети за да направи подарък точно такъв-какъвто бих искала....Благодаря ий,благодаря и на Вас за това начинание!
Чрез такива игри се намират нови приятели!


Антоанета Славейкова
Здравейте, казвам се Антоанета Славейкова и бях късметчето на Мария Ганчева
Много се радвам за това че се запознах с нея ,та макар и засега само виртуално .Но си обещахме скоро да се видим и на живо!
Аз отдавна надничам в нейния блог и за мен беше огромна чест да се запознаем !
И макар аз да нямам блог или страничка където тя да види нещата които аз творя (в свободното си време), тя се постара да ме опознае (с изпращане на снимки! и разговори), да ме изненада и да ме направи щастлива със подаръка който ми изпрати.
Едни от нещата са шаблон ,паста за шаблони и шпатула ,които са нови като материя за мен .Но много се зарадвах че ги получих като подарък ,защото отдавна си мислех да си взема и да пробвам техники с тях .Много ми хареса и ,,дъждовните капки " и картоните и паетките и ....всичко което Мария е подбрала за мен .А за картичката която тя е изработила и ми е изпратила ....как да кажа ,че почти не отделям поглед от нея и сам си я оставила на работната маса ....Аз също харесвам такъв стил -натурален и изчистен , а и направено и написано за мен направо ми стопля сърцето ! А когато (скоро ще бъде това) направя картичка с новите материали обещавам да изпратя и да покажа!
Благодаря на Мария!
Браво ,че организирахте такава игра!
Благодаря ,че ме приехте за участие и така се запознах с още добронамерени, усмихнати, позитивни и креативни хора!
Благодаря на всички вас, че ви има!


Петя Боева
Първо бих искала да Ви поздравя за чудесната идея на играта "Щедростта е подарък, който правиш на самия себе си". Аз съм съвсем начинаеща и от скоро се занимавам с изработка на албумчета, но ми хареса идеята на играта и се включих с голямо желание.
А сега ще Ви покажа и прекрасния подарък, който получих от невероятната Цветелина Борисова :) (наистина е страхотна!!!) - просто когато разопаковах пакетчето от нея се почувствах, като дете на Коледа :) :) :) Както споменах аз съм начинаеща и все още си набавям материали и можете да си представите вълнението ми, когато отворих пакета и вътре беше малкото богатство, което ми беше изпратила Цвети - перлички, цветенца, тичинки, халки, ъгълчета, панделки, печати, елементи от бирен картон, рамка, дизайнерски хартии и др. А да не забравяме и страшно сладките ръчно изработени картичка (с много хубаво пожелание вътре) и тефтерче :) :) :) :) Думи нямам да Ви опиша емоцията, която изпитах!
Още веднъж искам да изкажа голямата си благодарност на Вас организаторите на играта и едно огромно БЛАГОДАРЯ на Цвети за подаръка - невероятни сте!!!
Надявам се и аз да съм успяла да зарадвам, моето късметче :)

Благодаря ви момичета за интересните разкази и за милите думи. Надявам се да организираме още много игри, в които да се включвате.
Аз благодаря на Мария Ганчева за чудесната идея и за това, че тя ни даде възможност да разберем, че "Щедростта е подарък, който правиш на самия себе си".
Очаквам и още ваши разкази и снимки. Нека заедно да споделим това вълнуващо преживяване.


Няма коментари: