27 май 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 299 - "Шев и кройка"

Здравейте, картичкофурийки!
Драго ми е отново да ви предизвикам с нещо. Този път реших темата да е "Шев и кройка", защото доста се запалих по зашитите картички и като прохождаща в това начинание, реших и вас да заинтригувам.
Тъй като съм сигурна, че не всяка от вас притежава шевна машина, реших да ви улесня като уточня, че съвсем не е задължително да се използва такава във вашите проекти, т.е. може да използвате фалшиви шевове - дали с помощта на щанци за изрязване, които създават такъв ефект, или да нарисувате на ръка... Оставям вие да прецените.
Очаквам с нетърпение да видя с какво ще ме изненадате!

dess v

Благодаря на Деси - dess v за шиещото предизвикателство!

Вдъхновение за всички е подготвила Картичкофеята


Обожавам да шия по картичките си. Това е за мен един чудесен завършек на проекта, някак си без него ми стои по-голо. Сигурна съм, че и на вас ви харесват шевовете по картички. Покажете ни вашите. А ако сега си мислите - нямам машина, не мога да шия - еми не е задължително - нарисувайте ги!
Розов и слънчев ден от мен :)


Очаквайте и разказ за това как Тоня Благоева - Tochica е направила своята шита розова картичка в рубриката С помощ от Картичкофея.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 9 юни 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.






Няма коментари: