19 април 2016 г.

Седма Национална Картичкофурийска среща - Обзор

За съжаление и Седмата Национална Картичкофурийска среща е вече в историята.
Прекарахме я във весели разговори, интересни демонстрации и множество приятни емоции. Насладихме се на красотата на парк Кайлъка.
Изпълнихме краткото време заедно с приятелски чувства.

Искам да благодаря на всички, които присъстваха на срещата! Да кажа като в рекламите вашето присъствие беше важно за нас, а също и вашето приятелство и желанието ви да бъдем заедно.

Благодаря на дамите от Плевен за топлото посрещане! Специални благодарности на Вили Петкова, Дани Нановска и Карся Симеонова за прекрасните подаръчета, които ни бяха подготвили! Благодаря на Зорница Атанасова от Craft елементи за оригиналниеят магнит с плевенската панорама!

Благодаря на екипа на магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/ за  предоставените подаръци инагради, защанда и за демонстрираните продукти, представени от Даниела Тодорова - Dashicк Handmade.
Благодаря на Бо от Крафт нещица - онлайн магазин http://www.b-wow.net/ за подаръците и за щанда, на който представи на живо част от предлаганите в магазина и продукти.

Благодаря на дамите от Картишок http://www.kartishok.com/, които първо ни впечатлиха с оригиналните си престилки, а после увлекателно омагьосаха всички да се потопят в шареният свят на микс медията.
Благодаря на Ели от Работилничка Мечтатели за така интересно показаният урок за направа на експлодираща кутийка.

Благодаря на Дани - Dashicк Handmade за интересната работилничка, която направи.

Благодаря и на Димитър Филипов от smilehobby.net за донесените маркери Chamelion, които Кали и Петя така опитно демонстрираха.

Благодаря на Миглена Петрова от migito.com, за това че сподели с нас интересни техники за работа с печати и паус.

В играта Ново начало участваха много красиви проекти и от магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/ раздадоха десет награди. Голямата награда - Машина за изрязване и релеф Sizzix Big Shot А4  бе спечелена от Петя Shme.

Срещата включваше и размяна на АТС-та, която започна по-рано, защото колекционерите им нямаха търпение.
Разменихме си материали за направата на картички. За съжаление нямаше време да ги изработим, защото от ресторанта ни поизпъдиха по-рано.
По време на вечерята нашите плевенски домакини бяха подготвили викторина с интересни въпроси и награди за позналите.

Ето и малко усмивки:

За съжаление открих само тези снимки качени в нета. Моля който снима да ми изпрати снимки на мейла на Картичкофурии или във фейсбук, за да може да се съберат на едно място в албум на страницата на Картичкофурии.

Толкова много ни хареса, че веднага започнахме да обсъждаме кога и как да се съберем отново.

И още нещо за всички, на които бях обещала - това е фейсбук профила на човека с щанците на български Radoslav Cvetanov, а това е страницата му във фейсбук BG шаблони.





Няма коментари: