29 април 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 296 - Картичка за професия

Здравейте,сръчковци!
За мен е огромна чест да ви задавам предизвикателство.
За първи път ми е и страшно много се вълнувам Вдъхновението ми за тази задача се породи от предстоящият ден на труда(01.05.).
Всички ние като пчелички се трудим ежедневно и на всеки един от нас би му станало приятно да го изненадат с една красива картичка(проект) ,с която да му благодарят за положения труд.
Темата на моето предизвикателство е „Картичка за професия“. Изберете си една професия която ви вдъхновява и се развихрете Ограничения няма,използвайте каквото и по колкото желаете и ви харесва
Моето вдъхновение за вас е картичка за телевизионен техник.
Надявам се да ви хареса темата и да се забавлявате много.
Кристияна

Благодаря на Кристияна за професионалното предизвикателство!

Вдъхновения по темата професии създадоха за вас Картичкофеите:

Тази картичка е предназначена за една дама работеща в БДЖ. Реших,че трябва да има влак,за да е свързано с нейната професия,сложих и така любимите ми рози. Надявам се да съм Ви вдъхновила и да вземете участие в предизвикателството. Хубав и усмихнат ден от мен!



Професията, на която се спрях е шивачка, тъй като исках да си пробвам новия фонов печат “Пепит” от Мигито Петрова Основата на картичката е самоделно направена от мен дизайнерска хартия от салфетка, а изображението е трансферирана картинка, разпечатана на лазарен принтер. Сантиметърът е истински – купен от магазинче „Всичко по лев“ за 50 ст."Тази картичка е предназначена за една дама работеща в БДЖ. Реших,че трябва да има влак,за да е свързано с нейната професия,сложих и така любимите ми рози. Надявам се да съм Ви вдъхновила и да вземете участие в предизвикателството. Хубав и усмихнат ден от мен!


Крайният срок за участие е 23,59ч на 13 май 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





3 коментара:

TheWhiteBells каза...

По-горе пише до 23:59 на 13 май ... защо не мога да добавя последната си картичка ?

Мирослава Здравкова каза...

...видях сега в текущи предизвикателства, че пише до 23:59 на 12 май... явно сте сбъркали една цифричка в другия пост, но понеже аз не знам кое е истина.. явно съм закъсняла с публикуването на втората картичка... :( нищо следващия път ... :)

Картичкофурии каза...

Грешката е моя. Заблудила съм се за датата. Написала съм четвъртък 13. Все пак, тъй като сом ви заблудила неволно удължих валидността на линкито и сега можете до 23,59ч днес, 13 май да качвате участията си.