5 февруари 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 288 - "Полъх на ангелски крила"

„Да чуеш глас на ангел”, „да намериш ангелско перце” или „пърхането на ангелски крила” са изрази с близко значение. Обикновено ги чуваме или казваме, когато в близост се случва нещо необикновено и вълшебно, сполетял ни е изключителен късмет. Не случайно ангелите присъстват в тези фрази. Свързваме белокрилите създания с красота, чистота и вълшебство. Малките пухкави купидончета с лък и колчан стрели предвещават любов, а ангелите на мрака са онези страховити сили, които свързваме с тъмната страна на живота. Ангели-пазители или вестоносци, ангели на светлината или на демоничните сили, те шумолят около нас и внасят приказен елемент в забързания ни живот.
Призовавам ви с моята влюбена купидонка да ми покажете вашите приказни,вълшебни ангели или поне техните крила,върху вашите картички.


Наградите ще са две:
Един от вас,избран от мен ще получи набор от материали,за творчество.
Един от вас, избран на случаен принцип, ще получи моята купидонка.

Goldie

Благодаря на Goldie за ангелското предизвикателство!

Ангелчета са използвали в своите творби Картичкофеите:





Крайният срок за участие е 23,59ч на 18 февруари 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





Няма коментари: