10 септември 2015 г.

Шеста Национална Картичкофурийска среща - ПРОГРАМАТА

Картичкофурии ви кани да се включите в

Шестата Национална Картичкофурийска среща!

на 26 и 27 септември /събота и неделя/

гр. Велико Търново.


Темата на Шестата Нациална Картичкофурийска среща е Приятелство или единство в разнообразието!
Всички ние творим по различен начин, всеки в свой собствен стил и любими техники и ни обединява картичкоправенето и желанието да създаваме красота. Нека на тази среща да обменим опит и да покажем или разкажем за своята любима техника или любим инструмент или материал.Каня всички да донесат изработени от тях неща, материали, инструменти и да си направим една творческа кръгла маса.

Като част от срещата ще бъде и станалата вече традиционна размяна на АТС. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници срещата.

Каним ви да се включите и в още една игра. Всеки желаещ да се включи трябва да донесе по един комплект с материали за изработката на картичка или таг /основа, дизайнерски хартийки, дантелки, изрязани елементи и т.н...../ . Ще си ги разменим-на кой каквото се падне, и ще си правим картички на сладка раздумка.

Програма на срещата
25 април – събота

10,30 ч - 11,30 ч Запознанство и сладки приказки.
11,30 ч - 12,00 ч Крафт - битак Каним всеки, който има неща, които не използва и е готов да се раздели с тях да ги донесе за продажба или размяна. Нека си бъдем полезни едни на други и да си дадем шанс да се сдобием с изгодни нови мателиали.
Също и размяна на АТС.


12,00ч – 13,00 ч  Пауза за обяд и регистрация в хотела.

13,00ч - 13,30 ч Демонстрация на материали за Микс медия - Ели от Работилничка Мечтатели.

13.30-15,00 ч- Работилничка Картички в техниката Изонит с Ася Великова Цена 15 лв. Всички материали са включени в цената, а изработеното остава за вас.
В тази работилничка ще научите какво представлява техниката Изонит и как можете да я използвате в своите картички и други проекти.

13.30-15,00 ч Игра с размяна на материали. Всеки желаещ да се включи трябва да донесе по един комплект с материали за изработката на картичка или таг /основа, дизайнерски хартийки, дантелки, изрязани елементи и т.н...../ . Ще си ги разменим-на кой каквото се падне, и ще си правим картички на сладка раздумка. Донесете си и собствените инструменти и лепила.

15,00- 16,00 ч - Демонстрация на стила Микс медия и как можете да си направите Картички Микс медия - Ирена Стефанова.
16,00 - 17,30 ч - Работилничка Декориране на рамка за снимка - Ели от Работилничка Мечтатели. Включете се и украсете рамка, в която да поставите снимката на любим човек.

17.30-19.00 ч – Кръгла маса на приятелството и обмяна на опит.

19.00 - 20.00 ч свободно време
20.00 ч - Обща вечеря на всички участници в срещата в ресторанта на хотела.

26 април – неделя 

--закуска
10.30 - 11,30 ч – Демонстрация на Gelli print или как да си направим дизайнерски хартии с Gelli plate - Ирена Стефанова. Вижте как можете сами да си направите дизайнерски хартии, които да използвате в своите картички и други проекти с помощта на шаблони, печати и акрилни бои.

11,30ч - 13,30 ч - Демонстрация Как да добавим акценти към картичките си- ново приложение на печатите и мастилата - Мигито Петрова. Ще можете да видите интересни техники, които да приложите в своята работа. Желаещите да опитат ще имат тази възможност.

На срещата със свои щандове с материали ще се представят Работилничка мечтатели - магазин Пи Ем АРТ, Крафт нещица - онлайн магазин http://www.b-wow.net/ - на които те ще предложат свои продукти и присъстващите на срещата ще могат да си закупят от тях.

Картичкофурии си запазва правото на промяна на обявената програма. При промени ще бъдете своевременно уведомени.


Записването за работилниците ще става в специално създадената за целата група във Фейсбук - Шеста Национална Картичкофурийска среща.
или на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com.
За работилниците ще можете да се записвате до 22 септември, за да имат време провеждащите ги да си подготвят необходимите комплекти материали.

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят Формата за присъствие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Моля да попълнат формата не само тези, които ще се настанят в хотел "Аквая", а също и тези, които ще присъстват на срещата, но ще използват друг начин за настаняване. 


Краен срок за записване 20 септември 2015г.

Тази дата важи за желаещите да използват хотела. Можете да продължите да се записвате до датата на срещата. Формата ще продължи да бъде активна.

На 26 септември вечерта ще се проведе обща вечеря на присъствалите на срещата в ресторанта на хотел "Аквая". Желаещите да се включат във вечерята моля да пишат в групата Шеста Национална Картичкофурийска среща. или на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.

Няма коментари: