4 септември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 272 - "Ботаника"

Здравейте, феи!
Отново е мой ред да предизвикам вашите творчески "сърбежи" и се надявам , че с избраната тема ще бъдете доволно вдъхновени :) Аз съм BEARKIS,
а тя е "БОТАНИКА". Много благодатна тема, особено за тези, които обичаме листа, клечки и всякакви природни форми, които могат да послужат!
Поровете в треволяка, наберете цветя, съхранете прекрасните мигове! Можете да ползвате микс медийниа вариант, по който напоследък мнозина се запалиха, отпечатъци, картинки, сухи цветчета и треви, всичко, що ви е присърце, просто растителните мотиви да са основния образ, във вашите крафт творения .
Аз вече съм запретнала ръкави и ви показвам два варианта :
1. Сватбен плик
-използвах сватбената тема, по която работих това лято и избрах вариант на "еко"-треви, сухи цветя, дървени елементи , етамин и памучна панделка.Основата е акварелен картон и стар тапет, с красиви растителни орнаменти.

2. Картичка, за поздрав към любимия ми сезон - есента. И вдъхновение за вас, разбира се :)!!!
-отпечатъци от листа, рафия, костилки, клончета сухи треви, парченца стари хартии, страници от ботанически учебник, цветове-собствено производство, или по-точно"голямо мацане"с бои и мастила...

Това е ! Пълно е навън с материал,огледайте се, а аз очаквам с нетърпение вашите "богатства", удоволствие за душата! Наградата е нещо приятно и полезно, както винаги, с лично отношение! Приятно творене и доскоро!!!

Благодаря на BEARKIS за ботаническото предизвикателство!

За вашето вдъхновение са създали своите проекти на тема Ботаника Картичкофеите:

Катя - Kakichka

Теменужка - nuschinka.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 17 септември 2015г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





Няма коментари: