7 август 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 269 - Основен елемент от текстил

Здравейте талантливи хора!
Благодарение на Бимба Бимболина, отново имам честта да ви предизвикам - Marie.
Този път искам от вас да използвате в проекта си текстилен елемент. И не само да това, но и да се фокусирате,да акцентирате върху него. Дали това ще бъде апликация от плат, цветя от плат, дантела или нещо друго, оставям на вас да решите.Важното е той да бъде основният акцент във вашият проект. Нама никакви други ограничения. Развихрете се, очаквъм с нетърпение да видя, какви красоти ще сътворите.


Благодаря на Marie за интересното предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 20 август 2015г., четвъртък.

С основен елемент от текстил твориха и Картичкофеите:

Цветята от плат са ми много любими. Правя ги с повод и без повод и често са централен елемент на картичката ми. Така е и тук - котките са само фон :) а това, което искам да изпъква е розовото цвете. Картичката вече пътува към получателката си и се надявам да и допадне. А аз отивам да правя следващите розови цветя.


Теменужка - nuschinka.


Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.










Няма коментари: