1 юли 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 265 - "Картичка със сърце"

Здравейтe, Фурийки
Този месец ние от www.madewithlove.bg гостуваме за пръв път на Картичкофурии и за нас е чест да отправим своето предизвикателство към Вас!
За тези, които все още не са посещавали онлайн магазина, ето малко повече информация.
Магазина предлага хоби и крафт материали за проекти от хартия. Асортимента ни включва материали за скрапбукинг, декупаж, квилинг и микс медиа.
При изграждането на сайта залагаме на красивия и интуитивен дизайн, изчистените и големи снимки, както и на доброто описание на продуктите (в някои случаи придружено с видео). Сайта има информационен бюлетин, за който можете да се абонирате. Чрез него ще научавате всичко ново и интересно за магазина, продуктите, които предлагаме и промоциите, които правим. Сайта има опция, за известяване чрез имейл за продукт, който в момента не е наличен, изключително удобна и иновативна. Обособили сме няколко от най-търсените теми като „LOVE“, „Бебешки / Детски“, „Великден“, „Женски“, „Заготовки“, „Коледа / Нова година“, „Кръщене“, „Лято“, „Мъжки“, „Сватба“ в отделни категории. Сайта разполага с БЛОГ, в който тепърва ще се развихряме!
Куриерската фирма, на която сме се доверили е Еконт Експрес ООД, която извършва бърза доставка в рамките на 1 работен ден и е изключително достъпна и удобна чрез веригата си от офиси.
Ако желаете да ни посетите може да го направите в нашия реален магазин, който се намира в гр.Шумен, ул. Преслав №2А, Книжарница „Хирон“ или да ни последвате на нашата Facebook страница „madewithlove.bg“ (https://www.facebook.com/madewithlove.bg ) , както и на сайта - www.madewithlove.bg
И така...верни на името си, решихме да Ви предизвикваме:
„Направете картичка, на която да присъства сърце (💙). Без ограничения, дали сърцето ще е основа на картичката, някаква интересна сгъвка, изрязано, релефно, метално или под някаква друга форма. Условието е да го има и да направите картичката от сърце! Изненадайте ни! “
Вдъхновението, което сме Ви подготвили е...

... защото месец юли, не е само месец за картички на морска тематика, но и един от месеците, в който най-много двойки си казват „Да“. Кажете и Вие „Да“ на нашето предизвикателство и спечелете този страхотен метален контейнер за съхранение на дизайнерски хартии. Контейнера е на колелца, което го прави изключително мобилен и удобен.
Надяваме се да сме привлекли вниманието Ви и да вземете участие в нашето предизвикателство. Победителя ще бъде избран от екипа на www.madewithlove.bg, а наградата ще бъде изпратена безплатно до посочен от него офис на Еконт Експрес ООД.
Успех на всички участници!

Благодаря на екипа на Made with love за сърдечното предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 юли.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!





Няма коментари: