18 юли 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 264 - Обзор

Привет!
Огромно БЛАГОДАРЯ на всички, отделили време да се включат в моето първо предизвикателство и на Кат за прекрасната картичка-вдъхновение!
Едно нещо не успях да преценя в началото, а именно колко трудно ще ми бъде да избера само един проект от всички красоти, участвали в него:). След трудно обмисляне реших, че не мога да отделя само един победител и понеже за мое най-голямо съжаление не спечелих с тото фиша ,който пуснах с цел да наградя всички, ще наградя трима участвали.
Първият победител и получател на обявената награда , ваучер за 20 лева от българско крафт магазинче по избор и една моя картичка, е участие 12.Bearkis!

Другите две участия ,които печелят от мен ваучери за 10 лева от избрано от тях българско крафт магазинче и една моя картичка са 9.TSanity

и 4.Деси.

Момичета пишете ми на e-mail p.hristova.igi@abv.bg да уточним получаването на наградите.Още веднъж благодаря на всички за участието! Да имате едно пълно с положителни емоции и незабравимо лято:)!

Благодаря за Поли Христова за предизвикателството!

Благодаря на всички, които се включиха!

Честито на победителката!

Честито и на момичетата, които получават награди!

Bearkis ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 264 26 юни - 9 юли 2015г.
Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 4 септември.



1 коментар:

BEARKIS каза...

Ееее, това е изненадващо :), съпроводено с фреш, в жегата!!Благодаря !