29 май 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 261 "Детето в мен"

Все по-честите усмивки на слънцето ни напомнят че лятото е съвсем близо, което ме зарежда с енергия и положителни емоции. Мисля че съм успяла да запазя частица от детското в себе си, която отказвам да изгубя, пък и донякъде ми се струва че ми е нужна и не мога без нея. Дали всеки от вас е успял да запази нещо детско в себе си?
Нека се опитаме да го открием заедно в картичкофурийското предизвикателство ‘Детето в мен’. Развихрете въображението си, всичко, което ви кара да се усмихвате повече може да бъде ваше вдъхновение.
Това е наградата от мен-малко скромна,но от сърце:)
Elli - Made for an Angel

Благодаря на Ели за детското предизвикателство!

Детето и детското в себе си претвориха в проекти и Картичкофеите:

Прекрасен тефтер, в който да се съхранят първите думи и първите впечатления от света на Алекс.


"Детство мое, реално и вълшебно, детство мое, така си ми потребно...
Това са думите, които първо идват в ума ми като чуя темата. Затова и картичката е такава - за щурото, весело, безгрижно детство, за ожулените от карането на колело колена, за веселите детски рисунки с моливи и фулмастри, за физономията - не бях аз, кака го направи :). Пожелавам на всички ви да запазите тези настроения до дълбоки старини. Защото да запазиш детето в себе си е едно от най-ценните неща. Да виждаш веселата страна на живота, а не само сериозната.
А вие? Покажете ни какъв е светът през вашите очи!"


Теменужка - nuschinka.
Прекрасен албум и кутийка за спомени за малката Матея.



Крайният срок за участие е 23,59ч на 11 юни 2015г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





Няма коментари: