1 май 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 255 - Украсено с паус

Изключително съм щастлива да мога да ви предизвикам. Последният месец все не намирах подходящите цветя за своите проекти и се наложи да си намирам нови и нови модели и материали за тяхната изработка.
Предлагам ви да направите картичка, която да е украсена с паус.
Не е необходимо да бъде пергамано. Постарайте се елементите които слагате да са изработени от паус, може да ги оцветите с мастила, да им предадете релеф... използвайте фантазията си.
Това е моето вдъхновение за вас:

Наградата за победителя ще бъде материали по ваш избор на стойност 25лв от онлайн магазин migito.com, или изработка на печати според вашите нужди на същата стойност.

С нетърпение очаквам проектите ви!
Migito Petrova

Благодаря на Migito Petrova за паус предизвикателството.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 април.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!





Няма коментари: