25 март 2015 г.

Картичкофурийско предивикателство 251 Обзор

Здравейте мили картичкофурии и картичкотворящи!
Най-напред да ви се извиня за забавянето на този обзор. Освен че нямах почти никакво време напоследък, изборът на победител също ме забави допълнително. Не за друго, а защото сте сътворили такива красоти и ми беше много трудно да избера победител. Неведнъж отварях и разгледах всяка една картичка . Мислих, гледах и се чудих. Най - накрая все пак трябваше да взема решение. Но преди да го обявя, иска ми се да се извиня тук на 1.Валентина Димитрова . Направила е чудесни тагчета, за участието си в това предизвикателство. Но поради някакви причини, може би моето незнание и неумение да боравя с някои настройки на фейсбук, не успях чисто технически, да и оставя моят коментар на страницата .

Победителят е
11.Iliana Komitova



и нейната картичка-картина , извадена от някоя детска приказка , книжка или сън. Не можах да устоя на магията и.

А това са трите най-харесали ми творби по реда на участие:
6. Поли Христова

10. Irena Stefanova

16. Марта
Още веднъж благодаря на всички за участието в
Акварелното предизвикателство.
marie

Благодаря на всички, които се включиха в предизвикателството!

Честито на победителката!

Iliana Komitova ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 251 20 февруари - 5 март 2015г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 1 май.

И да напомня на всички, че продължава записването за Петата Национална Картичкофурийска среща! Желаещите да се включат моля да попълнят:

Очаквайте скоро и програмата на срещата!