1 февруари 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 249 - "Любов"

Днес е неделя, а в Картичкофурии стартира първото предизвикателство за 2015г.
Това е първата промяна, с която ще стартират предизвикателствата в блога.
Всеки месец на 1 число в Картичкофурии ще стартира едно предизвикателство, на което спонсор ще бъде някой от българските магазини за крафт материали и инструменти. Предизвикателството ще продължава 1 месец и в него ще може да се участва със всякакви хартиени проекти - картички, тагове, АТС-та, албуми, тефтери, каквото желаете.
За първи път в Картичкофурии искам да ви представя един сравнително нов онлайн магазин, с чийто материали можете да предадете завършеност и оригиналност на всеки ваш проект - лазерно изрязани фигурки от бирен картон. Неговият екип е мил, много експедитивен и винаги откликват на желанията на своите клиенти. Заповядайте в първото предизвикателство на Craft Елементи!


Здравейте, мили дами и господа,

Първо предизвикателство за годината и наше първо участие в Картичкофурии - за нас е чест! :)

И като всяко начало, редно е да се представим. Craft Елементи е онлайн магазин за творчески материали, по-конкретно - лазерно изрязани фигурки от бирен картон. Те са подходящи за декорация при скрапбукинг, а също и при декупаж. Лесни са за обработка, могат да се боядисват, ембосват, оцветяват с мастила, антични и вакс пасти или пък да се използват в натуралния им вид. Със сигурност много от Вас вече са ги използвали в проектите си и са открили и други начини за преобразяването им. :)

Заповядайте във фейсбук страничката ни Craft elementi, за да следите изненадите, които сме Ви замислили занапред. Ето тук е и онлайн магазинчето ни: www.craftelementi.com.

Стига толкова за нас, нека да преминем към тазмесечното предизвикателство.
Темата е: "Любов". НО..! Не Ви ограничаваме само в предстоящия празник на влюбените, а Ви даваме свободата да ни покажете любовта през Вашите очи. Било то към половинката Ви, към детето, към майката или просто към нещо любимо в света, който ни заобикаля.

Победителят ще получи ваучер за пазаруване в магазин Craft Елементи на стойност 25 лв.


Ето и малко вдъхновение от нас:

В проекта са използвани:
Надпис "Обичам те" с птички.
Ъгълчета 1
Овална винтидж рамка 3

В проекта е използван - Орнамент 1

Очакваме с нетърпение да видим какво ще ни покажете! Успех на всички! :)

Крайният срок за участие е 23,59ч на 28 февруари.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!






Няма коментари: