23 януари 2015 г.

Седмица на спомените - Голямата Картичкофурийска среща

Спомняте ли си я понякога , първата ни среща или Голямата Картичкофурийска среща. Отне ни известно време от създаването на блога да се ершим на нея, но пък тя се случи в точното време и на точното място.
Срещата се проведе в красивият град Стара Загора, от който аз видях само гарата и хотела.
Но пък хотелът беше просто чудесен:


Много ни впечатлиха и изненадаха лъчезарните старозагорки, които бяха подготвили разкошно посрещане на всички картичкофурии дошли от цялата страна.
Това е направеният от тях плакат за срещата:


Това са чудесните кошнички, които те бяха изработили за всички участници.

Прекрасните и много вкусни пити, с които ни посрещнаха.



На срещата се забавлявахме, учихме се една от друга, споделяхме идеи и опит, говорихме, вземахме уроци, които подготвиха за нас Ем от "Двете Елши" и Миглена Петрова онлайн магазин migito.com. Гледахме демонстрации и разбира се пазарувахме, като за последното се погрижиха екипите на АМГ "Вижън" онлайн магазин naborsata.com, магазин "Ахава" онлайн магазин  uau.bg, Миглена Петрова онлайн магазин migito.com.





Не може да се предаде с думи цялата гама от емоции, които ни завладяха по време на така изпълнената с нови запознанаства и впечатления среща, но за това пък можете да видите снимките от нея в този албум http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152390740289625.1073741825.343314319624&type=1

Хареса ли ви на първата среща? А на следващите? Искате ли пак?

И разбира се отново да напомня за Картичкофурийската анкета. Моля за вашето мнение, за да стане Картичкофурии едно още по-интересно и полезно място:

КАРТИЧКОФУРИЙСКА АНКЕТА

Благодаря на всички, които отделят от времето си, за да се включат!

3 коментара:

Le каза...

Помня я и още как. Първата и единствената, на която съм била. Достатъчно ми беше само да срещна и да пообщувам емоционално с хора, които ме увериха, че усещането ми за тях е било вярно. Едва ли някога ще отида на друга такава среща, но тази ще си я спомням

Addii каза...

И аз си е спомням много добре тази първа голяма среща.Прекарването беше страхотно ,толкова много ми хареса .И следващите срещи бяха много зареждащи и чудесни ,но като че ли в тази в Стара Загора беше най-най...може би ,защото имаше най-голямо присъствие .Надявам се да има още такива срещи и с радост ще присъствам на всички /стига да не съм възпрепятствана разбира се /.

Stefka Pashova каза...


Помня я. И още как. Много емоции, много неща, които научих. Запознах се с много хора еднакво "болни" и " луди" на тема хартийки, мастилца и куп други джунджурии. Топлото посрещане на домакините, а бе всичко.