31 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 241 - Картичка нарисувана с печати.

Здравейте, отново имам удоволствието да ви предизвикам.
Този път предизвикателството, което искам да отправя към вас е да нарисувате картичка с печати.
Използвайте печати, за да създадете основната картинка на картичката си.  Какво друго ще използвате решавате вие, но за създаването на централният елемент изполвайте печати.


Това са моите картички вдъхновения за вас.
Победителят в предизвикателството ще може да си избере 3 печата от онлайн магазин - migito.com - Ръчвно изработени картички - квилинг, пергамано, крафт материали, арт печати, карвинг свещи.
Миглена Петрова - migito.com

Благодаря на Миглена за интересното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 10 ноември, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.







29 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 238 - Обзор

Привет на всички!
Изключително благодаря на момичетата, които се включиха в предизвикателството ми Буболечки както и на момичетата- вдъхновителки. Наистина страхотни картички. Радвам се, че съм впечатлила толкова хора с темата си и че видях толкова паячета, пеперудки, калинки, водни кончета, бръмбарчета. Но такава е играта, че трябва да има един победител, макар че основната идея все пак си остава да се забавляваме.
И така картичката, която ме изуми, шокира, възхити и същевременно отврати е моят абсолютен фаворит и това е номер 7 sunshine.


Избрах точно нея, защото това е първата картичка, при която изпитвам толкова смесени чувства. Възхитих се абсолютно на авторката как умее да импровизира и твори с подръчни материали, както и на смелостта да сложи истински бръмбар- точно улучи в десятката с това свое изпълнение. Нека ме извини, но не знам името и, както и досега не съм я срещала сред нас, поне така си мисля, но се надявам с тази награда да и покажа, че има голям талант и да я поощтря да се развива напред в картичкотворенето.

Нека пише, за да се разберем къде да изпратя нещата, които ще подбера специално като за нея, поне ще се опитам.

До нови срещи и много творческо вдъхновение за страховити и ужасяващи Хелоуински картички! :)

Sophie

Благодаря на Sophie за буболечестото предизвикателство!

Честито на победителката!

sunshine. ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 238 10-20 октомври  2014г.
Очакваме твоят разказ за направата на прекрасният ти проект за нашата рубрика Картичка победител. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 5 декември.

28 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 239 - Картичка с музикален инструмент.

Здравейте картичкофурии,
Днес предизвикателство към вас отправям аз,  Гергана Алексиева от Aleksis Art 'Boutique'.
Темата, която избрах за вас е Картичка с музикален инструмент.
Пианото е моя любим инструмент,този който ме вдъхновява най-много,обожавам да правя картички с пиана.
Това е моята картичка с пиано, която изработих за ваше вдъхновение:

А това е наградата, която подготвих за победителя:
Пожелавам ви приятно творене.

Гергана

Благодаря на Гергана Алексиева.за музикалното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 231 в предизвикателството КФП 231- Картичка с елемент от бирен картоннаИлка.

За ваше вдъхновение нашите Картичкофеи създадоха тези красиви картички с музикални инструменти:


Крайният срок за участие е 23,59ч на 27 октомври, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през ноември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.





27 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 237 - Обзор

Здравейте, мили Картичкофурии!
Благодаря на всички, които се включиха в моето предизвикателство.
Прекрасният проект на shMe  е това, което ме впечатли най-много.

Бъдете много здрави и усмихнати!

 Мария

Благодаря на  Мария за интересното предизвикателство!

Честито на победителката!


shMe ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 237 3-13 октомври  2014г.
Очакваме твоят разказ за направата на прекрасният ти проект за нашата рубрика Картичка победител. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 21 ноември.

24 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 240 - "Лакомство или Пакост"

Здравейте, Картичкофурии!

Аз съм Мария /smiles/, блогът ми е УСМИВКА и дойде и моят ред да ви предизвикам :)

Темата, която съм ви избрала е "Лакомство или Пакост" и както вероятно си личи от заглавието ще очаквам от вас да ми покажете проекти на тема Хелоун. Ще се радвам да видя всякакви вещици, зомбита, паяци и тикви...все пак това е седмицата на маскарадните костюми :)

И тъй като знам, че има и много сред вас, които не го тачат чак толкова този чужбински празник ви предлагам и алтернативен избор - да наблегнете на бонбоните. Все пак за малко лакомства не е нужно да има повод или празник. Ако изберете този вариант ще се радвам да видя всякакви торти, пасти, бонбони и шоколади.

Няма ограничение в материалите, техниките или цветовите комбинации, които ще използвате, Оставям на вас да изберете дали ще ми покажете лакомство или пакост, а защо не и двете :)

Показвам ви моите предложения и се надявам да съм ви вдъхновила да се включите :)


Подготвила съм ви награда-изненада.

Очаквам вашите лакомства и пакости!

Мария

Благодаря на Мария за хелоуинското предизвикателство!

Тя стана Картичкофурия на седмицата 233 в предизвикателството КФП 233- Есента и нейните ярки багринаАся. А ТУК можете да прочетете нейният разказ за прекрасната и картичка, която стана Картичка победител.

А тази сладурска хелоуинска картичка създаде за вас нашата Картичкофея



Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 ноември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през декември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.


















23 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 236 - Обзор

Привет, Картичкофурии!
Благодарим на всички, които готвиха с нас в "Кулинарно в розово"!
Избрахме си едно сладичко мъфинче за победител. Ваучерът за 15 лв от Хоби център Greta's Art печели Силвия Стефанова с картичка 2.
Честито!
Очакваме да се свържеш с нас на info@gretasart.com, за да уточним как желаеш да получиш своята награда!
До нови срещи!

Екипът на Greta`s Art.

Благодаря на екипа на Greta`s Art за курлинарното предизивкателство.

Благодаря на всички, които се включиха!

Честито на победителката!

Силвия ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 236 26 септември - 6 октомври 2014г.

21 октомври 2014 г.

Картичка победител 233

Здравейте, Картичкофурии!

За мен е огромна чест, че моя картичка беше оценена толкова много и бях удостоена с най-висококата картичкофурийска титла „Картичкофурия на седмицата”.



Ето и моят разказ как беше направена картичката:

През август се сдобих с известно количество нови материали, сред които и дистрес мастилото „festive berries”, crackle accents и един пънч есенно листенце. Нямах търпение да ги изпробвам и направих известно количество дистреснати и напукани листенца, които много си харесах как ми се получиха – тогава все още нямах идея върху каква картичка ще се появят. И понеже сред бродиращите съмишленици имам една много мила учителка, с която обичам да си споделям разни неща свързани с майсторенето...споделих с нея, че съм много доволна как се получиха тези листенца и тя почти на шега каза, че много ще се радвя някой ден да ги види. Какъв по-добър начин да ги види, освен на картичка? Така се роди идеята да опитам да я изненадам и зарадвам с картичка, в която да включа листата. По това време се появи предизвикателството на Ася с така благодатната есенна тема, а и наближаваше Първият учебен ден...какъв по-добър повод да се зарадва една учителка!

При направата на картичката вложих доста емоция. Мишлетата на Люси Хийтън са ми сред любимите мотивчета за бродиране, за това избрах едно от тях, а и исках картичката да не е съвсем училищна. То не, че училището и есента не се връзват, но все пак реших да не е чак толкова стандартен училищен поздрав. Останалото се нареди и получи някак от самосебе си.

За вдъхновение използвах част от един стих на Райчо Русев „Училището Есен”, който цитирах и вътре като част от пожеланията..


Учителят си сменя дрехата.
Сега на есен ще ни учи.
Последните уроци взехме
по шарения и беззвучие.

Ще бърше с облаци небето
и откъм близката гора
листа ще хвърля към полето,
и ще ни води за ръка...


Всъщност онова, което най ме зарадва е цялата поредица от събития, които се случиха след това...Изпратих картичката на адреса на училището, защото реших, че там е най-сигурно получаването...и не само, че успях да изненадам получателката, а и съм предизвикала доста положителни реакции едва ли не в цялото училище. Изобщо не очаквах подобно нещо! Получих много благодарности и една камара снимки на толкова много усмихнати детски личица, че просто не мога да ви опиша с думи колко трогната се почувствах...Беше едно от най-незабравимите ми преживявания!

Радвам се, че Ася също оцени толкова високо картичката ми, с което допринесе радостта ми да се удвои. Това е най-емоционалната ми картичка!

Мария /smiles/

20 октомври 2014 г.

Как да си направим ... Фалшиво натрошено кадифе

Днес в Как да си направим...  ни е на гости valarie, която е открила интересен и оригинален начин за имитирането на натрошеното кадифе.

Здравейте,

Днес ще ви представя един урок, който според мен би бил много подходящ за предстоящите зимни проекти, които неминуемо ще виждаме все по-честичко от тук нататък.

Преди известно време имах удоволствието да се запозная с един продукт, който ме плени и бях решена да използвам, но вярна на себе си от тогава в главата ми не спира да се върти въпроса с какво може да бъде заменен, така, че да си го позволят и хората, които не са склонни да отделят сумата, за да се сдобият с него. Вярно е, че цената му варира между 6-10 лева, но за тази сума могат да бъдат купени други материали, които използваме по-често в проектите си. Става дума за Натрошеното кадифе, което прави покритата с него повърхност да изглежда пухкава и релефна.

Моят вариант е на стойност 20 стотинки и вярно, че качеството му не е като на оригиналния продукт, но за себестойността си твърдя, че си е направо перфектно.

Бих искала изрично да подчертая, че с настоящия урок не задължавам никого, както и не целя да променя мнението ви по въпроса с материалите, които да използвате, а просто да дам една интересна алтернатива за тези, които го желаят.

И така, започвам с необходимите за целта материали:


- Ц-200
- Четка
- Скалпел, нож или друг остър пердмет
- Обикновен тебешир
- Картонче или печат, който ще декорираме


Тези цветни тебешири си взех по 20 стотинки единия не помня вече от къде и до сега си отлежаваха спокойно някъде из материалите ми.


Аз си подготвих предварително това изображение, което ми се видя много подходящо за показно. С Фалшивото Натрошено кадифе ще направя пухкавите части на пелерината.


На местата, на които ще поръсим с тебешира нанасяме плътен слой с Ц-200. Съвсем нарочно съм заснела на първата снимка какво точно лепило и на коя марка използвам, защото след изсъхване то става напълно прорачно за разлика от други, които остават млечно бели.


Тебешира настъргвам директно отгоре. И изчаквам няколко минутки, преди да изтръскам остатъците. Хубаво е да го направите и вие, защото част от тебеширените частички потъват и се стопяват в лепилото, а повърхността остава гладка. По този начин обаче си гарантирате рошавия ефект.


Ето и крайния резултат, който се получава.

Тук направих снимка и как изглежда на по-голяма повърхност, за д добиете по-добра представа. Основното картонче обилно намазах с Ц-200 и отгоре настъргах тебешири в различни цветове по същия начин.


След пълно изсъхване на лепилото при мен поне всичко е наред и няма излишни размазвания и цапаници. За всеки случай използвам друга хитринка. Леко и от разстояние напръсквам изображението с лак за коса.

Трябва да ви призная, че това е и една от моите тайни за това, как запазвам трайно оцветените елементи в проектите си. Притеснението ми, че след време ще загубят от блясъка и наситеността на цветовете си(защото използвам акварелни моливи) ме наведе на тази хрумка. Все пак съм длъжна да ви предупредя, че ако прекалите с лака – нещата ще се размажат доволно. J
Надявам се да съм ви била полезна. Желая творческо вдъхновение на всички ви. J

valarie

15 октомври 2014 г.

Картичкофурии представя ... Даниела Тодорова/ Dashick

Този месец на Картичкофурии гостува една много нежна дама, която създава също толкова нежни и елегантни проекти. А също  и много сладурски и весели детски неща.
Аз лично съм  и много благодарна за това, че ми показа как шие картичките си на машина.
А ето и нейният разказ за хобито и какво е за нея то:
1.Представете се и разкажете нещо за себе си ?
Здравейте, феи! Аз съм Даниела и в момента правенето на картички е основното ми занимание, а това ме прави много щастлива! По цял ден майсторя, творя, лепя, понякога с невероятни темпове, но работата ми доставя огромно удоволствие! Разбира се имам сериозната подкрепа на мъжа ми, който повярва в мен, постоянно ми дава безценни съвети и идеи и постоянно ме стимулира да се развивам. Завършила съм Международни икономически отношения, но никога не съм работила като икономист, а основно като уеб-дзайнер.
Истината е, че рисуването винаги ме е влечало. Още в първи клас нямах търпение да тръгна на училище, за да оцветявам картинките в учебната тетрадка и ето, че сега мога да правя това постоянно. :)

2.Какъв ви е ника и от къде произлиза?
Никът ми е Dashick. Така ме нарича майка ми на галено. Идва от умалителното на украинското име Дария – Даша, но ми допадна като име за марката ми, защото съдържа и думата “шик”

3.Имате ли блог и кой е той, кажете нещо интересно относно създаването на блога си?
В началото имах блог, но по-късно си направих сайт, за да ми бъде по-удобно да приемам поръчки. Адресът е www.dashick.com и както обущаря, който ходи бос, никога не ми остава време, да го направя на външен вид да изглежда така, както бих искала. Добре, че мъжът ми се грижи за това сайта да продава и да е добре представен в Интернет.

4.Oт кога правите картички и как започнахте?
Работех като уеб дизайнер докато се роди моят син. Като повечето майки естествено прекравах доста време в бг-мама и търсейки поредно ново хоби, попаднах на темата за картичите. После открих дизайнерските хартии и се влюбих в тях! Напълно! Всъщност се занимавам с картички от доста време – винаги съм правила картичките за близките си и дори сега намирам картички правени преди повече от 10 години, но за начало на сериозното крафтърство смятам 2011г когато една приятелка ми каза за магазин Двете елши, в който намерих първите си хартии и списания с идеи.

5.Какво ви носи хобито и как се отразява на ежедневието ви?
Винаги съм майсторила разни неща, с различни материали и техники и рядко оставям ръцете си без работа, но до сега нищо не ме беше грабвало толкова силно и за толкова дълго време. Правенето на картички и всичките му сродни занимания, е нещо, което просто не мога да спра да правя и някак естествено премина и в нещо като професия.

6.Имате ли любим/и материали и как и от къде си ги набавяте?
Най-любимият ми материал определено са дизайнерските хартии! Купувам ги от местни магазини и от чужбина, но най-ценно е за мен да мога да ги видя на живо, да видя цветовете и да ги докосна. Обожавам и хартиени цветя, но съм много взискателна по отношение на качеството им и затова ги намирам много трудно. Ако вляза в магазин и видя качествени цветя не излизам без 2-3 снопчета, а инче купувам в големи количества от чужбина. Другата ми любов са washi tapes – декоративно тиксо, което също използвам почти навсякъде.

7.Предпочитаният от вас стил и техника на правене на картички?
Поради тази ми пристрастеност към цветята, бих определила стила си като романтичен. ;) Винаги с много цветя дизайнерски хартии с нежни десени. Другото, което обичам да правя, са неща за деца – ярки, свежи, весели и забавни.

8.Какво време отделяте на хобито си и ако имахте повече време какво бихте направили ?
Всички знаят колко бавно и трудно се получават проектите в началото, когато още си нов в майсторенето. Успяваш да отделиш по 1-2 часа на ден и правиш един проект в пордължение на дни. Когато нямах време да творя, страдах безумно – почти до рев. И направо завиждах на хората с повече свободно време. Дори това, че тогава нямах възможност да си купувам много материали не ме изкарваше извън релси така, както липсата на възможност да седна и да правя картички. Тогава се научих много внимателно и обмислено да купувам материали и да работя стегнато и концентрирано.

9.Разкажете за своята първа картичка и ако искате можете да я покажете.
Нямам спомен кога съм направила първата си картичка, защото много отдавна спрях да купувам картички, а подарявах само ръчно направени. Намирала съм моя картичка от 2004г, правена с акварелен картон и тъкнописци в различни цветове.

10.Картичката, която считате за най-хубава, заредена с най-много емоции, значеща най-много за вас. Кога и по какъв повод я направихте? Покажете я ако желаете
Трудно е да определя само една картичка, затова ви показвам част от проектите, които много обичам и с които се гордея. Беше забавно да се разровя в снимките и да видя нещата, които съм правила. :)

11.Вашето мнение за Картичкофурии и въобще какво значи блога за вас и какво бихте ни пожелали?
Прекрасно е, че има места, пък дори и виртуални, които обединяват хората с общи интереси и страсти. Човек винаги има нужда от свежи идеи и вдъхновение и ви пожелавам все така да събирате и вдъхновявате картичкофеите!




10 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 238 - Буболечки

Сигурно много от вас изтръпват от ужас, само като чуят думата Буболечки. Аз също не ги обичам. И да си призная най-много се отварщавам от пеперуди. За мое голямо учудване обаче те често присъстват в хартиените ми проекти като нежни и приказно красиви добри същества- може би като един вид терапия срещу тази моя фобия...?!
И предвид, че сме октомври, Хелоуин наближава и може би повечето от вас се настройват вече на вълна вещици, духове и грозновати тиквени лица, реших да ви предизвикам точно с тази за някои страховита тема. Покажете ми картичка, в която да присъства буболечка- било тя пеперуа, калинка, паяк, водно конче, пчела, мравка или каквото решите. Стилът, цветовете и темата са по ваш избор.
А ето с какво ще ви вдъхновя аз.


Картичката е тип Doublе Slider Card и е изработена като част от подарък за малко бебче на 40 дни от неговата орисница. Бебето го орисват да стане рок звезда, а едно от задължителните  условия беше да има мед, който задължително присъства на този празник, затова реших да сложа на някои места пчеличките и медена пита.

Очаквам с нетърпениние вашите творения, а картичката, която най-много ме впечатли, ще получи пакетче с подбрани от мен крафт материали на Коледна тематика.

Sophie

Благодаря на Sophie за буболечестото предизвикателство!

Тя стана Картичкофурия на седмицата 230 в предизвикателството КФП 230 - Ще се омъжа в ...наПетя/Шми. За оригиналното сватбено портмоне, което стана Картичка победител тя ни разказва ТУК.

Нежна бебешка картичка с кацнала на ния пеперудка.

Днес ви показвам един таг посветен на Хелоуин. Не си падам много по празника, но пък децата се забавляват, а коя съм аз да им отнемам удоволствието. Поводът да направя тага са тия две пълзящи паячета, които ми бяха много сладки и държах да ги сложа все някъде. Очаквам да видя вашите буболечета.

Здравейте,
Днес реших да ви вдъхновя с пеперудената покана, която правих за първия рожден ден на моята буболечка - Тиана. Темата на Софи е толкова сладурска, че с нетърпение ще чакам да видя и Вашите проекти.



Крайният срок за участие е 23,59ч на 20 октомври, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през ноември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.






9 октомври 2014 г.

Седмо декупажно предизвикателство - Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в нашето Седмо декупажно предизвикателство „Имитирай релеф“, на което спонсор е Миглена Петрова от онлайн магазин http://migito.com/.
Имаше чудесни участия с много красиви предмети.
С вещата помощ на журито победител в предизвикателството е Valenty Ge с участие №8


Valenty Ge ти получаваш наградата на http://migito.com/, а твоят проект става Декупажен проект на месеца  и можеш да използваш нашият банер, към който да добавиш - Седмо декупажно предизвикателство в Картичкофурии 2 септември - 2 октомври 2014г. 


Честито на победителката!

Valenty Ge, моля напишете адреса си на мейла на Картичкофурии, за да получите наградата си - cardsaddicted@gmail.com

В Декупажното трио, по реда си на участие влизат:

2 morgiana


4 BEARKIS


6 Полина Панайотова

Честито, момичета! Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него -  Седмо декупажно предизвикателство в Картичкофурии 2 септември - 2 октомври 2014г. 


Вече можете са включите и в Осмо декупажно предизвикателство в Картичкофурии - Кутийка за чай в есенни цветове със спонсор АМГ Вижън онлайн магазин naborsata.com.
Можете да участвате до 23,59 ч на 3 ноември, петък.

8 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 235 - Обзор

Сърдечно Ви благодаря, мили момичета,  за красотата, която ни показахте.
Прекрасната картичка на Bearkis ме докосна най-силно.


Почувствах аромата на цветята, топлината, усещането за отминаващото лято... дори не мога да го обясня точно.
Благодаря ти, Биси!
Бъдете много здрави и усмихнати!


Мария


Благодарим на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Bearkis ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 235 19-29 септември  2014г.
Очакваме твоят разказ за направата на прекрасната ти картичка за нашата рубрика Картичка победител. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 14 ноември.

6 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 234 - Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в моята тема. Участията са точно 13 - едно от любимите ми числа. Винаги ми е носило късмет, а сега ще донесе късмет на един от вас. Нооо, няма да оставя на случайността да определи победителя. Бях решила да дам наградата на проекта, който най-много ме впечатли. И това е букетът с плетени цветя на Мадам Мим!


Много харесвам тези цветя, а и фонът си е правила сама - домашен структурен картон. Браво, Мим, много свежа и зареждаща картичка.
Поздрави, Тони - Точица

Благодаря на Тони - Точица за цветното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха!

Честито на победителката!

Мадам Мим ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 234 12-22 септември 2014г.
Очаквам твоят разказ за направата на прекрасната ти картичка за нашата рубрика Картичка победител. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 3 ноември.
Моля те да напишеш адреса си на мейла на Картичкофурии, за да получиш наградата си.

4 октомври 2014 г.

Осмо декупажно предизвикателство - Кутия за чай в есенни цветове

Есента настъпва с пълна сила, а за съжаление с нея и настинките. Какъв по-хубав лек срещу тях от чаша горещ чай. Чаят пък може да бъде подреден в една красива кутия за чай. И то не каква да е кутия, а изработена в техниката на декупажа в есенни цветове.
Това е темата на Осмото декупажно предизвикателство - изработване на Кутия за чай в есенни цветове.
Нека от вашите кутии грейнат цветовете на есента.

Спонсор отново е "АМГ Вижън" ООД електронен магазин http://naborsata.com/

За ваше вдъхновение ние от Картичкофурии избрахме тази кутия за вас от интернет. Неин автор е LoveCreations



А това е чудесната награда, която спонсорът на предизвикателството е подготвил за победителя:

Срокът за участие се удължава с още една седмица.

Вече крайният срок за участие е 23,59 ч на 10 ноември, понеделник.



Това са дамите от журито, с чиято помощ ще избираме победител на месеца - Декупажен проект на месеца и трио от най-харесани проекти - Декупажно трио.

Anelia Milcheva
Didi Andreeva

Valia Nikolova Ivanova
Vaska Grudeva

И като всяко предизвикателство и в това има условия за участие:

Можете да участвате само с нови проекти, изработени след датата на задаване на предизвикателството.
С проектите, с които участвате в предизвикателствата в Картичкофурии можете да участвате и в други игри и предизвикателства.
Снимките на проектите ви следва да са качени в сайтове за снимки или във фейсбук, като линковете трябва са към конкретната снимка, с която участвате или към малък албум, в който да има снимки само на това изделие, с което участвате в предизвикателството. Фейсбук снимките ви трябва да са достъпни от всички.
Към всяка снимка или албум трябва да е написано, че с нея участвате в нашето предизвикателство и да има линк към предизвикателството в Картичкофурии.
Ако имате блог освен линк към предизвикателството можете да сложите и някой от нашите банери.
Няма да се зачитат участия, чиито снимки са недостъпни, качени са в сайтове за съхранение на снимки, където няма възможност директно да бъдат разгледани и нямат описание и линк към Картичкофурии.
Проектите ви трябва да отговарят на зададената тема. Спазвайте и допълнително зададените условия.
Молим да спазвате добрия тон при публикуване на коментари, с които давате мнение за проектите на останалите участници.
Имайте предвид, че трябва да можем да се свържем с вас.