28 февруари 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 208 - "Купон"

Здравейте, за мен е удоволствие, че мога да ви предизвикам в едно щуро предизвикателство "Купон".
Можете да направите както покани, така и честитки или просто щура картичка. Ще се радвам да видя максимално ръчно изработени творби, дивотии и фантазия.
Победителят в предизвикателството ще може да си избере 3 печата от онлайн магазин - migito.com - Ръчвно изработени картички - квилинг, пергамано, крафт материали, арт печати, карвинг свещи.

Приятно творене!

Благодарим на Мигито Петрова за купонджийското предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 март, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Остават броени дни през, които можете да се включите в традиционната осмомартенска размяна - 8-ми март по Картичкофурийски. Можете да се записвате с коментар под ТОЗИ пост до 23,59ч на 3 март, понеделник.






27 февруари 2014 г.

Картичкофурийски размени и предизвикателства

Каним ви да се включите в текущите ни размени и предизвикателства:

Нека отбележим заедно 8 март по Картичкофурииски.
 Включете си в традиционната ни осмомартенска размяна. Можете да го направите като се запишете под ТАЗИ публикация до 23,59ч на 3 март, понеделник.

До 23,59ч на 3 март е и времето в което можете да се включите в Картичкофурийско предизвикателство 207 - "Светът е нюню и вдъхновение дебне отвсякъде" на JIJI.

В момента тече и нашето Второ Декупажно предизвикателство - "Нов живот на старите предмети". Любители на декупажа очакваме вашите творби до 23,59ч. на 10 март, понеделник.
А победителят го очаква прекрасната награда, осигурена от магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/

И не на последно място ви каним на нашата Трета Национална Картичкофурийска среща.
Тя ще се проведе на 26 и 27 април в гр. Трявна, хотел Ралица.
За повече информация и за това как да се включите в срещата можете да прочетете ТУК

25 февруари 2014 г.

Трета Национална среща на майсторите на картички - 26-27 април, Трявна, хотел Ралица

Картичкофурии ви канят да се включите в Третата Национална среща на майсторите на картички, която ще се проведе на 26 и 27 април в град Трявна, хотел Ралица.

На база на направената анкета от включилите се в нея бе избран град Трявна като място за срещата. За съжаление по независещи от нас причини няма да можем да използваме  услугите на Парк хотел Панорама и затова се свързахме с нашият втори избор в град Трявна - Хотел Ралица. Хотелът е 3 звезди и също ще ни предостави залата безплатно. Това е сайта на хотела -http://ralitsa.tryavna.biz/index_.php?hotelralica, където можете да разгледате и да научите повече за него. Цените, по които ще става настаняването можете да видите ТУК.

Програмата за срещата е в процес на изработване и ще бъде публикувана по-късно.




ТРЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

26-27 АПРИЛ 2014г.

грТрявна

хотел "Ралица"

Каним всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.

Молим да попълнат формата не само тези, които ще се настанят в хотел Ралица, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване. 

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

 Тъй като от хотела се изисква капаро, записалите се за срещата ще бъдат уведомени на посоченият от тях имейл за неговият размер и как да бъде изпратено.

Краен срок за записване 24 март 2014г.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии. За срещата ще бъде съобщено на страницата ни във ФБ, в Консорциума на картичкофеите и в групата във ФБ създадена за предишната среща.

22 февруари 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 205 - Обзор

Здравейте отново и благодарим на всички за участието! Вълнуващо беше да научим малко повече за всяка от вас и да се опознаем малко по-добре, макар и чрез картинки. Всички предложения ни харесаха много и слава богу, че този път отговорността за избиране на победител не пада върху нас, а се определя от късмета. И така, бързаме да обявим картичката победител и това е:


Картичка номер 3 с автор Тони - Точица.



Тони! Ще ти изпратим ваучера по електронната поща.

Крафт Фактори

Благодирам на екипа на Крафт Фактори за интересното предизвикателство.

Благодарим на всички за участието!

Честито на победителката!

Тони - Точица ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 205 7-17 февруари 2014г.

21 февруари 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 207 - "Светът е нюню и вдъхновение дебне отвсякъде"

Здравейте, сладки ми Фурийки!

За пръв път задавам предизвикателство в този много уважаван от мен блог и уютно местенце за правещите картишоци. Тук винаги намирам интересни техники, научавам интересни факти за вас, съкрафтърчета, получавам неспирно вдъхновение.
Откакто спечелих предизвикателството на Te4eto, се чудя и мая с какво да ви предизвикам. И да ви кажа под секрет, две от темите, които се сетих, бяха казани в идните седмици (дали няма телепатия между Фуриите?!). Така че директно отиваме на вариант С, а той е формулиран така:

"Светът е нюню и вдъхновение дебне отвсякъде"

От вас искам да направите картичка, вдъхновена от нещо. Но искам това нещо да е конкретно. И да ми го покажете заедно с картичката. :) Разбирайте го като photo inspiration (вдъхновение по снимка), но снимката не ви я давам аз, а вие си я избирате от Интернет или още о-добре - сами си създавате и ми показвате. Може да е цветова комбинация на дрешка, десен на пердета, скеч на рекламна брошура, стил на обзаведена стая... каквото ви хрумне, само да е конкретно и заснето. :)
Ето и моята интерпретация, вдъхновена от бебeшка дрешка на Калина:


Е, дано не ви затрудня много и да ви допадне темата! Наградата ще е ваучер на стойност 20лв (или равностойност във валута) от онлайн магазинче за крафти материали или дигитални печати. Изборът ще е ваш, необходимо е единствено да предлагат услугата закупуване на ваучери. :)
Чакам с нетърпение вашите участия, талантливки! Гледайте да ме затрудните максимално! Успех!

Поздравчета,
JIJI.

Благодарим на JIJI за това толкова интересно предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 194 в предизвикателството КФП 194 - „Традиционна коледна картичка в червено и зелено” наTe4eto.

Днес е време вторият екип от нашите Картичкофеи да покаже създадените за това предизвикателство картички-вдъхновения.
Вижте прекрасните творби на:

Всеки носи в себе си частица вдъхновение, и то може да те озари ,когато ни най малко го очакваш.Трудът и вдъхновението са взаимно свързани, и аз съм напълно съгласна с мисълта на Ф.Стравински който казва:
"Както апетитът идва по време на ядене, така и трудът носи със себе си вдъхновението".
Какво ни вдъхновява?Почти всичко което можем да си представим-думи, чувства, действия, музика, филми, картини та дори цитати.Без вдъхновение животът ни би бил просто едно съществуване, едно нищо!
Ето моето вдъхновение-картичка с кутийка за една прекрасна и обичана майка, по случай наближаващият празник 8ми март.Букет от рози и хортензии, в знак на благодарност за обичта и положените грижи към своята дъщера.


Вдъхновена от красивият спален комплект с разкошни цветове,създадох и моята картичка.
Цветовата комбинация е една от любимите ми - лилаво и тюркоаз.


Здравейте, фурии. За мен е голямо удоволствие да съм сред екипа на Вдъхновителките на Картичкофуриите. Сигурна съм, че освен това ще бъде и много забавно да работим заедно. Когато разглеждам снимки, или картинки в нета, винаги ми минава през главата дали не бих могла да нарисувам това. Когато видях тази снимка, реших, че трябва да пробвам. Може да не съм художник, но съм много доволна от резултата. Не е същата като образеца, но си прилича :). Аз ще продължавам да опитвам с рисуването, а вие помнете, че въпреки, че светът е нюню, спасение дебне отвсякъде! Стига да вярваме в него!



Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 март, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през май 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Киним ви да се включите в традиционната осмомартенска размяна - 8-ми март по Картичкофурийски. Можете да се записвате с коментар под ТОЗИ пост до 23,59ч на 3 март, понеделник.






20 февруари 2014 г.

Картичка победител в КФП № 201

Картичка победител в КФП 201 „Нещо За теб!”
Привет, привет. Пак съм аз Виолета/vilini/. Сега е момента да благодаря на Кат, за напомнянето , че "Асан и той е човек".

Аз съм от хората, около които винаги цари лек небрежен хаос. Този същият присъстваше и при рецептите ми. Голяма част от тях загубих, защото бяха на разни хвърчащи листчета. Хаха, вече си имам рецептурник.


Използвах готов тефтер в доста натрапчив жълт цвят, лесно отстраним дефект с малко акрилна боя. На вътрешната страна на кориците направих джобчета за непреписаните рецепти, но забравих да ги снимам. Въпреки това доста скучничко изглеждаше това хранилище. Искаше ми се нещо по така. Стига съм се обеснявала , ето от тук може да видите как да си направите арт страничка.

И да не забравя, каня всички фурии на 04 април , в стаичката на Картичкофуриите за да видим с какво ще ви предизвикам.

19 февруари 2014 г.

8-ми март по Картичкофурийски - 2014г.

Наближава 8 март и е време за нашето традиционно празнуване на този празник с размяна на картички.

Картичкофурии ви кани да се включите в отбелязването на 8-ми март по Картичкофурийски.

Нека разцъфтят цветя на вашата картичка, нека тя бъде пъстра и весела и донесе радост на своя получател.



От днес до 23,59ч в понеделник 3 март можете да се записвате с коментар под този пост. Номерата по реда на записване ще бъдат разбъркани с рандом генератор и ще изпращате на този, който се е паднал след вас, а вие ще получите, от този, чийто ник е над вашия. Първия на втория, втория на третия и т.н. Последният в списъка изпраща на първия.
Списъкът за размяната ще бъде публикуван на 4 март.
Молим при записването си да пишете и имейл адрес за по-лесна връзка с вас.


Хайде на осмомартенско картичкофурийско празнуване.
Очакваме ви.

18 февруари 2014 г.

Картичкифурии представя - ... Just Me... / Станимира Янчева

Днес на гости в Картичкофурии е една много талантлива майсторка на картички, която с пъстротата и яркостта на своите творби пленява нашите сърца. Кара ни да се усмихваме и ни изпълва с радост. Прочетете нейният разказ за картичките и хобито.
1. Представете се и разкажете нещо за себе си ?
Здравейте, Вълшебници! Този месец имам честта и удоволствието да бъда гост на Картичкофурии. Казвам се Станимира Янчева, но повечето от вас ме познават като Мира (...Just Me…).

Живея в гр. Варна, омъжена съм за прекрасен съпруг, който ме подкрепя много и търпеливо понася крафтърските ми капризи, Имам си две щури хлапета- дъщеря на 15г. и син на 8г.,които осмислят живота ми и ме правят горда и щастлива майка. Обичам да пътувам, да чета книги, да мечтая, романтичка съм по душа и сърце.

2. Какъв ви е ника и от къде произлиза? Имате ли блог и кой е той, кажете нещо интересно относно създаването на блога си?
... Just Me... това е ника ми и се появи спонтанно заедно със създаването на блога ми - http://mira-steli.blogspot.com . Главният виновник за това е моята дъщеря - Стелияна. Тя ми помогна със създаването на блога и измислянето на име. Благодарение на нейната помощ и подкрепа се впуснах с удоволствие в това приключение. И така вече втора година ...Just Me... е в блогпространството. Спомням си с какво вълнение и трепет направихме първата публикация - на 27-ми януари. Поводът бе вторият рожден ден на Картичкофурии.
Желанието ми да имам любимо местенце за отмора и забавление се сбъдна. Блогът се превърна в кътчето, което ми позволи да избягам от понякога досадното ежедневие, и да се потопя в магичния свят на картичкоправенето, да покажа своите майсторийки и изобщо да изразя себе си.

3. Oт кога правите картички и как започнахте?
Първата си картичка направих през лятото на 2011, изцяло с техника “Квилинг” с нея участвах в едно предизвикателство на Greta’s Art на тема ”Квилинг цветя”. Следващите картички направих през декември 2011 и бяха по повод Коледа и Нова година. Изработих ги с много старание и любов за своите близки. Те бяха съчетание на техника “Квилинг” и опаковъчни брокатени панделки, тъй като тогава това бяха първите материали, с които разполагах. После се сдобих и с няколко печата и ембос пудри и така, след като изгледах малко клипчета се запознах и с тази техника, и я приложих в надписите към някои от картичките.

4. Какво ви носи хобито и как се отразява на ежедневието ви?

Откакто открих и превърнах картичкотворенето в свое хоби се чувствам страхотно. Не съм го търсила толкова упорито, но някакси се захласнах по него и красотите из блогпространството, и в един момент си казах „Защо да не опитам и аз?”. Всичко това ми носи огромно удоволствие, зарежда ме много положително и се чуствам чудесно. Това неминуемо се отразява и на семейния микроклимат, така че ако все още нямате хоби намерете си. Обичам си много хобито и благодаря на съпруга ми, че ме провокира да го открия.

5. Имате ли любим/и материали и как и от къде си ги набавяте?

Като цяло всички материали са ми любими, но най- предпочитани от мен са дизайнерските хартии, структурните картони и разбира се печатите - дигитални или други. Също така са ми любими алкохолните маркери, панделки и дантели, цветя и различни дребни елементи за украса – копченца, перлички и разни там дреболийки, които неотлъчно присъстват във всяка моя картичка. Материали си набавям предимно от БГ крафт и хоби магазини, а асортимента, с който разполагат е достатъчно богат да задоволи и най- капризният крафтър.

6. Предпочитаният от вас стил и техника на правене на картички?

Картичките, които правя, са предимно многоцветни, пъстри, винаги в по ярки и свежи цветове, но винаги вървят с оцветена картинка. Харесвам дистрес мастилата и ембос техниката. Междувпрочем това беше и първата техника с която се запознах още в началото и ме заинтригува много. Намерила е място в първите ми картички, но и до днес с удоволствие я прилагам. Захласвам се по “Shabby Chic” стила, който напълно пасва на романтичната ми натура. Mного харесвам “Vintage” стила, но уви не ми се отдава. Изобщо творенето в тъмни краски никак не ми се получава. Все ме избива на нещо по-свежичко и ярко. Обаче знам ли, някой ден може и да ми се получи....

7. Какво време отделяте на хобито си и ако имахте повече време какво бихте направили ?
Не се оплаквам от липсата на време за творене, по-скоро нещата при мен са въпрос на нагласа, организация и най- вече муза. Приемам картичкоправенето като хоби за удоволствие и състезателната част остава на по заден план. Не съм от най-чевръстите картичкофеи, понякога нещата ми се получават във възможно най- последната минутка. Когато музата липсва, дори да имам време и желание да измайсторя нещо, то не ми се получава, така че тези три елемента са много важни за мен. Обикновено творя през почивните дни, когато нямам да пиша домашни с малкия ученик ( каката отдавна се справя брилянтно сама), понякога вечер, но най –много обичам ваканциите - тогава наваксвам с проектите. Като сега например - имам време да попълня въпросите, да ви подготвя уроче и да се включа тук, там в някое предизвикателство.
8. Разкажете за своята първа картичка и ако искате можете да я покажете.

Ето това е първата картичка с квилинг елементи, с нея участвах с нея в конкурс на Greta’s Art - доста далеч е от това, което правя в момента, но самата композиция отново е многоцветна.

9. Картичката, която считате за най-хубава, заредена с най-много емоции, значеща най-много за вас. Кога и по какъв повод я направихте? Покажете я ако желаете.

Всяка картичка изработвам внимателно, старателно и търпеливо. Картичките са другите ми дечица, носят частичка от мен и всички са ми скъпи на сърцето. Oбичам си ги и не мога да определя коя ми е най-любимата сред тях. Ето и малка част от моето творчество.


10. Вашето мнение за Картичкофурии и въобще какво значи блога за вас и какво бихте ни пожелали?
Благодаря ви сърдечно за отправената покана да гостувам в това вълшебно местенце. Картичкофурии бе блога, в който за първи път публикувах картичка, и до днес си остава любимо място, в което надниквам с удоволствие и участвам в предизвикателства. От сърце ви желая още дълги години да ни предизвиквате и вдъхновявате в това кътче изпълнено с красота. Бъдете здрави, неуморни и продължавайте да сбъдвате мечти.

Поздрави и прегръдки,
Мира (...Just Me...)




17 февруари 2014 г.

Първо декупажно предизвикателство - Обзор

Ето,че дойде времето да обявим победителите в Първото декупажно предизвикателство в Картичкофурии. Първо обаче искаме даблагодарим на всички, които се включиха и показаха своите прекрасни творения. Специални благодарности на тези, които написаха коментар към творбите си, с който съобщаваха, че с тях участват в нашето предизвикателство.
Нагледахме се на изключително красиви и елегантни предмети от бита, часовници, бутилки.
Затруднихте изключително много и журито и нас в нашия избор.
Все пак победителят е само един и наградата в Първото декупажно предизвикателство отива при
Полина Панайотова и нейната нежна четка за коса:

Честито Полина, ти печелиш наградата на магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/. За да я получиш, те молим да напишеш адреса си на мейла на Картичкофурии.
Освен това твоят проект става Декупажен проект на месеца и можеш да използваш нашият банер, към който да добавиш - Първо декупажно предизвикателство в Картичкофурии - 13 януари - 13 февруари 2014г.
При пускането на предизвикателството бяхме обявили, че освен победителят ще бъде избрано и декупажно трио.
Тъй като имаше над 50 участия вместо трио решихме да отличим 5 проекта, които представляват Топ 5 на нашето първо предизвикателство.Ето ги и тях, подредени по азбучен ред на авторите им:
32 Велизара Василева
41 Елена Калинкова
24 Камелия Янева
15 Радина Атанасова
40 Златка Стоянова
Честито момичета! Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него - Първо декупажно предизвикателство в Картичкофурии - 13 януари - 13 февруари 2014г.

Благодарим отново на всички участници! Каним ви да се включите в нашето Второ декупажно предизвикателство - "Нов живот за старите предмети". Можете да участвате в него до 23,59ч на 10 март, понеделник. Очакваме вашите обновени предмети, а един от вас го очаква тази награда:
предоставена от магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/.

16 февруари 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 204 - Обзор

Приятели, шест от вас отвориха сърцето си за любовта и твориха по нашата задачка! Пожелаваме ви винаги да бъдете обичани!
Зори с участие номер три ще грабне нашия ваучер на стойност 15 лв.


Точно този модел картичка мислехме да ви вдъхнови, но в последния момент я сменихме! Така че Зори ни докосна най-много!
Моля, победителката да ни пише на info@gretasart.com за да уточним как ще получи своята награда от Greta's Art.
Благодарим на всички и ви желаем весел и романтичен празник!

Благодарим на екипа на Greta`s Art за любовното предизвикателство.

Честито на победителката!

Зори ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 204 31 януари - 10 февруари 2014г..


15 февруари 2014 г.

Картичка победител в КФП № 203

Здравейте!
Казвам се Ася Великова и от скоро правя картички като ABCrafter. Запалих се, тъй като обичам да екпериментирам и творя различни неща. Минала съм през рисуване върху стъкло, шиене, мънистени цветя, изонитена техника и какво ли още не. Няколко пъти уваствах в предизвикателствата на Картичкофуриите и вече се бях примирила, че не мога да стигна тяхното ниво, когато случайно попаднах на предизвикателството на Петя ден преди да изтече.
Сега специално искам да благодаря на Петя за отправеното Картичкофурийско предизвикателство и да кажа, че идеално изпълни ролята си на вдъхновител – поне за мен.
Тази картичка направих бързо, лесно и ужасно много се забавлявах. Исках да покажа и предизвикам себе си и изобретателността си, като съчетая картичка-телескоп и телескопично изображение. И така, като начинаеща, нямам все още всякакви джунджурии и използвах налични материали и хитрини. Например, поради липса на принтер, сама направих печата на изображението с котетата. Сега, тук се отваря друга тема за това как да си направим сами печати от пенокартон (гумиран лист, fun foam) с или без Big Shot, което бих могла да разкажа друг път за любопитните. Все пак показвам как изглеждат печатите ми.
Измислила картинката, вече беше лесно. Наредих трите бели сърца едно върху друго по големина, залепих ги с хартиено тиксо и отпечатах образа. След това, просто ги отлепих и добавих сините сърца, като почерних с тампонче краищата. Оставаше да сглобя и украся картичката.
Тъй като нямам брадс (все се чудя дали да си купя и кога ще го ползвам), намерих решение – конче и синче. В моя случай метализиран сребърен конец и перличка. Тук идва леко трудната част, защото трябваше така да монтирам сърцата, че конецът да не се вижда. Затова започнах от най-малкото към най-голямото. Сами ще се досетите как – залепените 2 най-малки сърца дупча със средното по големина бяло сърце, прекарвам конеца и мънистото, залепям конеца и чак тогава залепям средното синьо сърце. И се получи страхотно. Със следващите по големина сърца – аналогично. После украса, перли за разкош и ГОТОВО!

Да си призная, все още си играя с тази картичка. Много ме забавлява начинът, по който пада надолу и променя формата си.

14 февруари 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 206 - "... За всичко останало ви е необходима само любов."

Здравейте скъпи картичкотворящи!
Днес за пръв път имам честта да задавам свое предизвикателство при Картичкофуриите и понеже все пак е 14 февруари, няма как да се дистанцирам напълно от тази дата на влюбените . Темата ще е пак любовта но погледната под един по-различен ъгъл.
Има една мисъл на Чарли Чаплин, която ме накара доста да се размисля за любовта- по принцип. Тя е следната: "От сила се нуждаете ако искате да нараните някого. За всичко останало ви е необходима само любов." Та именно на това " всичко останало "бих искала да ви обърна внимание. Всеки човек е срещал любовта, бил е влюбен, щастлив, разлюбвал е, страдал е... Но освен към партньора, гаджето, има и друг вид любов. Тя е не по-малко силна, нужна, изпълваща ни. Та кой не обича детето си, родителите, приятелите, родното си място, кучето или котето ...Този вид обич ни е не по-малко необходима от другата, тя е неразделна част от нас, ние я носим в себе си завинаги. Именно на нея бих искала да посветите своите творения , а ако искате и да ми разкажете по нещо за тях.
За вдъхновение съм ви приготвила картичка, нетипична валентинка с едно голямо сърце и мотото на темата, която ще бъде част от наградата за победителя:
А освен това искам да ви покажа и лексикона / тефтера за похвали , без оплаквания, който направих специално за моята дъщеря. Тя го раздава на приятелките си , за да и напишат или нарисуват в него по нещо за спомен."
Има и още една картичка, която ще ви покажа. Тя е направена за една от моите най-първи и най-добри приятелки, която живее вече 10 години в Щатите. Картичката е с нашия роден град-Сливен. Мястото на нашето детство, общи спомени и ежегодни срещи ,винаги когато тя успее да се върне за малко в България.
Надявам се добре да съм ви обяснила темата . Ще чакам с огромно нетърпение да видя вашите творения.
Останалата част от наградата за победителя, остава изненада.
Едно голямо сърце за всички вас от мен:
Marie

Благодарим на Marie за това, че ни припомня колко е важна любовта .

Тя стана Картичкофурия на седмицата 193 в предизвикателството КФП 193 - "Когато ангелите ни целуват, около нас мирише на канела."наКатя. За своя канелен таг, с който спечели предизвикателството разказва в ТАЗИ публикация.

Днес е дебютът на избраните от нас Картичкофеи, талантливите дами, които избрахме да ви вдъхновяват със своите картички. Вижте прекрасните творби на:


14 февруари обичайно е свързван с любовта към половинката, но това за мен е празник на любовта като цяло - към партньора, към децата, към приятелките, че даже и към шоколада. Моята картичка разказва за част от нещата, които обичам - а именно - добрите приятелки, сладките приказки с тях на чашка кафе или вкусен ухаен горещ шоколад... ето това наричам аз любов!




31 начина да кажеш „Обичам те” на любимия...поднесени по един уникален начин. Един комплект от картичка и украсено бурканче пълно с лбюбовни думи и поднесено от една млада жена на нейният любим.




Любовта към децата е нещо, което заема основно място в сърцето на една майка.Ето един албум, украсен с любов, за да се събират в него прекрасните моменти от детството на двете дъщерички на Таня.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 24 февруари, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през май 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.