8 август 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 229 - "Звездно небе"

Лято е и небето над нас е обсипано със звезди, които изглеждат сякаш на една ръка разстояние. Те светят над нас и изглеждат едновременно близо и безкрайно далече.
Каня ви да покажете с картичка как изглежда за вас небето нощем. Темата на предизвикателството е "Звездно небе".
Нека вашите картички са обсипани със звезди. Разкажете ни за вашите любими звездни нощ. Покажете как бихте вплели звездите и небето на своите картички, като вие решавате за кой сезон да са вашите картички.
Това е моето вдъхновение за вас:

А това е наградата, която подготвих за победителя в предизвикателството.

Боряна Йорданова



Благодарим на Боряна Йорданова за звездното предизвикателството.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 218 в предизвикателството КФП 218 - "Картичка за абитуриент" на Марта. За направата на своята красива картичка тя разказва в Картичка победител 218.

А това са прекрасните звездни картички на Картичкофеите:




Като чух темата Звездно небе веднага в главата ми изплува Коледа. Някак си свързвам звездите с този светъл и любим празник. Май за първи път ми се случва да направя Коледна картичка толкова рано :). А вашата представа за нощното звездно небе каква е?


Крайният срок за участие е 23,59ч на 18 август, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през октомври 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.





Няма коментари: